(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvontainsinööri
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Oletko sinä uusi kunnonvalvontainsinöörimme?

Haemme joukkoomme oma-aloitteista, motivoitunutta ja vastuuntuntoista kunnonvalvontainsinööriä. Vastaat tehtävässäsi mittaavan kunnossapidon toiminnasta. Huolehdit henkilöstösi kehittämisestä ja vastuualueesi työturvallisuudesta. Olet myös mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (DI/AMK) ja kokemusta prosessiteollisuuden mittaavan kunnossapidon toiminnasta sekä esimiestehtävistä.

Työskentelet tiimisi kanssa tiiviissä yhteistyössä kunnossapito-osaston ja tuotannon henkilöstön kanssa. Laitteistojen kunnonvalvontatulosten seuranta, analysointi ja raportointi ovat osa päivittäisiä tehtäviäsi. Käyttövarmuuden parantaminen, erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen ja laitteistojen vaurioanalyysit kuuluvat työtehtäviisi. Olet pitkäjänteinen ja sinulla on määrätietoinen asenne työtä kohtaan. Englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoidossa.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat arkipäivisin kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heinolta, p. 020 7130 800 (vaihde). Täytäthän hakemuksesi 26.5.2019 mennessä osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.