(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvontainsinööri / Oy SKF Ab
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018


SKF tunnetaan maailmalla huippuosaamisestaan. Esimerkkejä osaamisalueistamme ovat laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. SKF:n palveluliiketoiminnan tavoitteena on kehittää asiakkaidemme tuotannon kokonaistehokuutta ja parantaa kilpailukykyä. Palveluvalikoimamme käsittää teollisuuden palvelut teknisestä tuesta aina kokonaisvaltaisiin käyttövarmuussopimuksiin ja etävalvontaan. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.skf.fi.

Haemme palveluliiketoimintaamme

Kunnonvalvontainsinööriä

kunnonvalvonnan projektien toteuttamiseen ja tekniseen tukeen SKF:n asiakkaille. Tehtävä edellyttää kunnonvalvonnan järjestelmien, laitteiden ja ohjelmistojen asennustaitoa, konfigurointia sekä käyttöönottoa. Teknisten häiriöiden osalta työhön kuuluu vikaselvityksiä asiakkaiden luona sekä etätyönä SKF:n kansainvälisen organisaation kanssa. Työ on liikkuvaa ja vaatii matkustamista kotimaassa.

Odotamme valittavalta henkilöiltä soveltuvaa teknistä, automaation ja/tai IT-tekniikan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta. Kunnonvalvonnan ja värähtelymittausten tuntemus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, palveluasennetta ja joustavuutta. SKF:n kansainvälisessä organisaatiossa toimiminen edellyttää englannin kielen taitoa.

SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Petri Kurkinen pe 14.9. klo 10–11 ja to 20.9. klo 14–15, puh 040 561 8624, ja MPS-konsultit Heidi Palo ti 18.9. klo 10–11, puh. 020 746 9628 ja Veronika Solovian 21.9. klo 10–11, puh. 020 746 9463. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 24.9.