(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvonta-asiantuntija
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Etsimme asiantuntijaa VR FleetCaren digitaaliset palvelut- yksikköön 

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön raidekaluston kunnossapitoon. Pääset vaikuttamaan päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme VR FleetCaressa vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Asiantuntijana vastaat VR FleetCaren kunnossapitämän raidekaluston kunnonvalvonnan prosessin kehittämisestä, sekä kunnonvalvontajärjestelmistä saatavan datan hyödyntämisestä kaluston kunnossapidossa. Tehtäviisi kuuluvat uuden kunnonvalvontaa tukevan järjestelmän käyttöönotto ja valvomotoiminnan käynnistäminen. Lisäksi vastaat toiminnan jalkauttamisesta tuotantoon sekä käytön- ja kunnonvalvonnan palvelukokonaisuuksien ja tuotteiden kehittämisestä. 

Meillä VR FleetCaressa uskotaan digitaalisen kunnossapidon olevan yksi kilpailuetua tuottavia tekijöitä tulevaisuudessa. Kuulut osaavaan viiden hengen yksikköön, jonka päätehtävänä on kehittää raidekaluston kunnonvalvontaa. 

Odotamme tulevalta asiatuntijaltamme korkeakoulutasoista teknistä koulutusta sekä osaamista teollisuuden tai raidekaluston kunnonvalvonnasta. 

Vaikka et ehkä olekaan vielä raidekaluston ammattilainen, omaat ymmärrystä, miten kalustosta saatavaa anturi- tai diagnostiikkatietoa voitaisiin hyödyntää kaluston kunnossapidossa. Sinulla on käsitys myös siitä millaista tietoa kalustosta tarvitaan, jotta pystytään toteuttamaan kuntoon perustuvaa kunnossapitoa. Huippuosaaminen kunnonvalvonnan järjestelmistä ja hyvä ymmärrys tiedonsiirtojärjestelmien toiminnasta auttaa sinua onnistumaan tässä tehtävässä. 

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen lisäksi on hyvä englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen muutosmatkan ja kasvumahdollisuuden kansainvälistyvässä työympäristössä ja uudistushenkisessä työyhteisössä. VR FleetCare tarjoaa henkilöstölleen hyvät mahdollisuudet kasvattaa osaamista, kouluttautua ja kehittyä. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisten palveluiden kunnonvalvonta ja IoT yksikön ryhmäpäällikkö Sami Kalevirta 040-8663815 tai sähköpostitse sami.kalevirta@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Huomioi, että täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.