(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvonnan insinööri, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin
 
 
KUNNONVALVONNAN INSINÖÖRIÄ (Condition Monitoring Engineer),
 
 
Kokoaikaiseen yhden vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä jatkaminen tämänkin jälkeen on mahdollista. Toimeksiantoyritys on suuri ja tunnettu kansainvälinen teollisuudenalan konserni. Määräaikainen työsopimus tullaan sopimaan Adecco Finlandin ja valitun työntekijän välille.
 
Tehtävässä toimitaan osana 4 hengen tiivistä tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia asiakkaiden käytössä olevien merenkulkualan pyörivien laitteiden kunnonvalvonnasta. Tyypillisiä asiakkaiden yhteyshenkilöitä joiden kanssa tehtävässä ollaan tekemisissä, ovat laivojen koneinsinöörit tai laivayhtiöiden muu tekninen henkilöstö. Kunnonvalvonnan insinööri kerää ja käsittelee laitteista saatavaa dataa ja tekee näiden tietojen perusteella analyysejä ja ehdotuksia tarvittavista toimenpiteistä tarvittaessa. Tärkeä osa tehtävää on kerätyn datan raportointi niin viikko- kuin kuukausitasolla.
 
Tehtävä on yhdistelmä niin päivittäistä tiedonkäsittelyä, analysointia ja raportointia, kuin myös vaihtuvia asiakaspalvelutilanteita asiakkaiden kanssa. Tehtävä vaatii tekijältään siis samaan aikaan niin tarkkuutta ja rutiininsietokykyä, kuin myös toimeen tarttuvaa asiakaspalveluhenkistä asennetta silloin, kun eteen sattuu yllättäviä tilanteita asiakkaiden kanssa.
 
Sopivalla henkilöllä tehtävään olisi hyvä olla ainakin hieman kokemusta konetekniikasta tai mekaniikasta. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi insinööri tai teknikko, mutta ne eivät ole välttämättömiä, jos soveltuvaa työkokemusta löytyy. IT-taidoista on myös suurta hyötyä tehtävässä. Sujuva englannin kielen kirjallinen osaaminen on pakollista, suullinen englannin kielen osaaminen tulisi olla vähintään tyydyttävää.
 
Etsimme tehtävään oma-aloitteista ja luotettavaa henkilöä, joka haluaa päästä osaksi suurta kansainvälistä yritystä kehittymään kunnonvalvonnan ammattilaiseksi, nyt siihen on loistava mahdollisuus. Ei ole väliä oletko vasta urasi alussa vai jo kokenut konkari työelämässä, tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus tehtävää kohtaan.
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus ja laita mukaan palkkatoiveesi sekä CV. Lisätietoja antaa tarvittaessa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi. 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kunnonvalvonnan insinööri


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs, 0406634711


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO