(Poistunut julkaisusta)

Kunnonvalvonnan asiantuntija
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Tarjoamme työntekijöillemme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet ja palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa tukea työntekijöidensä uraa tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivaa työtä.

Etsimme nyt asiakkaallemme kunnonvalvonnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset sähkökoneiden kunnonvalvontaan liittyvät työtehtävät ja ennakkohuoltotyöt. Tärkeänä osana työhön kuuluu myös asiakaspalvelu-, myynti- ja kehitystehtävät. Työtehtävien lisäksi tuotat huoltoraportteja, joten IT-taitosi tuleekin olla hallussa.

Työssä menestyminen vaatii sinulta teknistä tuntemusta koneista sekä sähköpuolen ymmärrystä. Koulutustaustasi voi olla näitä tukeva. Persoonaltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä ongelmaratkaisukykyinen.

Työ on liikkuvaa ja ajoittain työpäivien kesto voi venyä asiakaskäyntien mukaisesti. Toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakaassa perheyrityksessä. Saat ympärillesi kannustavan työporukan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alasi osaajana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tekijä työllistyy suoraan asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, lähetä hakemus palkkatoiveineen joko sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soita suoraan Kaisalle 010 2306 526.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkiosumma on 150,00€!

Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/