(Poistunut julkaisusta)

Kunnonhallinnan asiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Kunnonhallinnan asiantuntija, lämpö- ja jäähdytysverkot

Tule mukaan edistämään ja kehittämään kaukolämpö- ja jäähdytysverkkomme energiatehokkuutta ja toimitusvarmuutta. Meidän tiimissä työskentelet ja vaikutat mielenkiintoisella tulevaisuuden alalla yhdessä maailmanluokan osaajien kanssa! Tehtävä sijoittuu tuotanto ja omaisuus liiketoiminta-alueelle, jonka vastuulla on tuotantolaitostemme sekä lämpö- ja jäähdytysverkkojen omaisuudenhallinta ja käyttö. 

Tässä työssä pääset haastamaan itsesi päivittäin. Työskentelet laajojen asiakokonaisuuksien parissa ja pohdit syy-seuraussuhteita tehden niistä johtopäätöksiä. Vastuullasi on kaukolämpö- ja jäähdytysverkkojen elinkaaren ja kunnonhallinnan suunnittelu. Tehtäviisi kuuluu verkkojen elinkaaren hallintaan liittyvä analysointi ja juurisyiden tunnistaminen, perusparannustarpeen ja laajuuden määrittely pidemmällä aikavälillä, korjaus- ja muutostöiden suunnittelu ja ennakkohuollon vuosisuunnittelu. Toimit myös lähellä asiakasrajapintaa, jossa pääset osallistumaan asiakkaiden haastaviinkin yhteydenottoihin ja erilaisiin selvitystöihin.

Päätöksenteko- ja paineensietokykyä tarvitset usein haastavien ja toisinaan nopeastikin etenevien tilanteiden selvityksessä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys toimiessasi Helenin sidosryhmien, urakoitsijoiden ja asiakkaiden kanssa. Eduksesi lasketaan aiempi kokemus lämpö- ja jäähdytysverkkojen suunnitteluun, rakennuttamiseen ja kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Onhan sinulla soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä intoa, rohkeutta ja uskallusta tarttua uusiin haasteisin?

Meillä on tarjota ympärillesi upea tiimi, joka toimii tukena työssäsi ja kehityksessäsi. Jos kiinnostuit, niin  voit kysyä lisää tehtävästä ryhmäpäällikkö Marko Mäkiseltä (050 3443005, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hakea voit sähköisellä hakemuksella viimeistään 23.10.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoivomuksesi ja cv:si. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!