(Poistunut julkaisusta)

Kunnnossapitotyöntekijä kesätöihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Toimenkuva
Etsimme teollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme kunnossapitotyöntekijöitä kesäksi 2019. Työtehtävät koostuvat monipuolisista teollisuuden kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä. Työolosuhteet on vaihtelevat, töitä tehdään paljon vaativassa tehdasympäristössä, jossa korostuu turvallinen työskentely.
Odotamme sinulta
Etsimämme työntekijät ovat työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi.
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta, olet valmis epäsäännöllisiin työaikoihin ja päivystystyöhön sekä ajoittain matkatöihin, omistat C-ajokortin, lisäksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Olet työtä pelkäämätön ja fyysisesti hyvässä kunnossa, avoin, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme teollisuus-, rakennus- tai kunnossapitoalan koulutusta sekä työkokemusta, mutta ne eivät ole ehdoton edellytys.
Koulutus ja työkokemus
Sinulle tulee löytyä voimassaoleva työturvallisuuskortti.
Kesto
1-5kk
Lisätietoja
Anu Grönlund, kemi@vmp.fi, 0400440834
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.03.2019 mennessä.