Kunnianhimoinen ja kehittymishaluinen Controller Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsitkö seuraavaa askelta urallesi? Oletko jo kerryttänyt kokemusta Controllerin työstä ja janoat päästä oppimaan lisää? Etsimme nyt asiakkaallemme OpusCapita Solutions Oy:lle Controlleria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työssäsi tulet vastaamaan kahden eri tuotelinjan kannattavuudesta, sekä raportoinnista, ennusteista ja prosessien aktiivisesta kehittämisestä. OpusCapitan visio on olla markkinoiden ykkönen ja nyt tarvitsemmekin huipputyypin matkalla kohti tätä tavoitetta. Mikäli tämä kuulostaa sinun paikaltasi, lue alta lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii: kokoaikainen Controller Helsinki!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme OpusCapita Solutions Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työllistyt osaksi OpusCapitan Finance & Control-tiimiä, vastuullasi kahden tuotelinjan hallinnointi. Työtehtäviisi kuuluvat projektien sekä tuotteiden kannattavuuden seuranta, budjetointi, ennusteiden laatiminen sekä raportointi kuukausi- ja vuositasolla. Lisäksi tehtävänäsi on tehdä aktiivisesti parannusehdotuksia tuotteiden kannattavuuden ja raportoinnin parantamiseksi. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä tiimisi sekä tuotelinjojen johtajien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Aktiivinen parannusehdotusten teko sekä implementointi
* Tuotelinjojen kulujen, tuottavuuden ja KPI-mittareiden seuranta
* Raportointi sekä ennusteiden teko kuukausi- ja vuositasolla
* Tuotelinjayksikön laskutuksen ja tuloutuksen sekä tuloksen kontrollointi


Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittyä ja työllistyä osaksi organisaatiota, jossa jopa maanantait ovat mahtavia! OpusCapita tarjoaa työntekijöilleen matalan organisaatiorakenteen, joustavat työtunnit etätyömahdollisuudella sekä osaavan tiimin ja esimiehen tuen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, mielellään kansainvälisessä ympäristössä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Persoonaltasi olet kunnianhimoinen ja innokas tyyppi, joka kykenee itsenäiseen työhön. Omaat hyvän paineensietokyvyn eikä tarkka työotteesi lipsu paineen tai suurten datamäärien alla. Excel-taitosi ovat erinomaisella tasolla ja omaat kokemusta BI-työkalujen parista. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (laskentatoimi, rahoitus, taloushallinto)
* 1-2 vuotta työkokemusta esimerkiksi controllerin tai assistant controllerin tehtävistä
* Kokemusta BI-työkalujen parista (esim. QlikView) ja erinomaiset Excel-taidot
* Kyky työskennellä täsmällisesti ja tarkasti paineen alla
* Itsenäinen ja rohkea työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito, muu kielitaito nähdään eduksi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu 2019

Työmäärä: 37,5h/vk

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
OpusCapita auttaa organisaatioita myymään, ostamaan ja maksamaan tehokkaammin tarjoamalla laajennettuja hankinnasta maksuun ja tilauksesta kassaan -ratkaisuja. Yritys käsittelee vuosittain yli 8000 asiakkaan 600 miljoonaa transaktiota yli 100 maassa. OpusCapitan globaalissa ekosysteemissä ostajat, toimittajat, pankit ja muut osapuolet voivat verkottua, toimia ja kasvaa. Yhdessä asiakkaiden kanssa yritys siirtää osto-, hankinta- ja talousprosessit digiaikaan.

OpusCapita on aidosti kansainvälinen työnantaja - työntekijöitä löytyy Ruotsista, Saksasta, Puolasta, Virosta, Latviasta, Yhdysvalloista ja Norjasta Suomen lisäksi. OpusCapitalaisia on kaikkiaan 360. Vuonna 1984 perustetun yrityksen pääkonttori on Helsingissä ja toinen Suomen konttori löytyy Tampereelta. OpusCapitalaiset ovat helposti lähestyttäviä ja tukevat toisiaan. Together we make it -kulttuuri näkyy yhdessä tekemisenä myös vapaa-ajalla. Organisaatiorakenne on matala ja työskentely joustavaa ihan syystä: OpusCapitalla luotetaan työntekijöihin, koska kaikilla on sama halua menestyä yhdessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225501
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki