(Poistunut julkaisusta)

KUNNANJOHTAJA
Pyhtään kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Nyt haemme sitoutunutta

{Startup} KUNNANJOHTAJAA

toteuttamaan näitä tavoitteitamme.

Omaat vahvan halun ja kyvyn kehittää asioita, erityisesti elinvoimaan liittyen. Olet markkinointihenkinen johtaja, jolle myös asioiden viestintä on luontevaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulle on luontaista luoda verkostoja ympärillesi. Työssäsi Pyhtään {startup} kunnanjohtajana keskeisinä tehtävinä sinulla ovat sekä elinkeinostrategiamme toteuttamiseen liittyvät toimet että esimiestehtävät, joten edellytämme sinulta elinkeinoelämän hyvää tuntemusta kuin myös hyviä johtamistaitoja. Strateginen näkemys on hallinnassasi ja talousosaaminen hyppysissäsi.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Molempien kotimaisten kielten lisäksi kommunikoit englanniksi. Hyvä käytännön perehtyneisyys kunnallishallintoon katsotaan eduksesi.

Tarjoamme näköalapaikan ja kipparin roolin suomalaisen pienen kunnan menestystarinan luomisessa, hyvän poliittisen päätöksentekokulttuurin sekä kilpailukykyiset edut tulospalkkiojärjestelmineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Jyrki Metsola, puh. 0400 427 796 tai kunnanvaltuuston puheenjohtaja Osmo Kallio, puh. 040 065 9742.

Haku tehtävään päättyy 30.6.2018 klo 23:59. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.pyhtaa.fi/johtaja. Samasta osoitteesta löydät lisätietoja tehtävästä. Kerro hakemuksessasi vapaasti, miten juuri sinä olisit sopivin Pyhtään {startup} kunnanjohtajaksi ja miten sinä vastaat esittämiimme vaatimuksiin. Liitä myös mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Pyhtää – Vähemmän on enemmän.