(Poistunut julkaisusta)

Kunnanjohtaja
Vesilahden kunta / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Vesilahti on noin 4500 asukkaan vireä, turvallinen sekä modernin maaseutumainen itsenäinen kunta Tampereen kaupunkiseudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yhteisöllisessä, luonnonläheisessä ja viihtyisässä Vesilahdessa on tutkitusti hyvä asua, yrittää ja harrastaa. Lisätietoja Vesilahden kunnasta saa osoitteesta www.vesilahti.fi


Haemme joukkoomme hyvät henkilöstö- ja talousjohtamisen taidot omaavaa ja sitoutunutta

KUNNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme lisäksi perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja kuntatalouteen sekä kokemusta johtotehtävistä. Arvostamme vahvaa ja rohkeaa kehittämisotetta, elinkeinoelämän tuntemusta, ennakkoluulotonta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, verkostoitumistaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista soveltuvuusarviointia. Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus. Työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 29.6.2018 klo 12:00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antavat:

Valtuuston puheenjohtaja Mervi Lumia puh. 0400 332 151, mervi.lumia(at)vesilahti.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Uusi-Erkkilä puh. 040 588 8630, pertti.uusi-erkkila(at)vesilahti.fi
Rekrytoinnissa avustava MPS-konsultti Riitta Kättö, puh. 020 746 9434, riitta.katto(at)mps.fi