(Poistunut julkaisusta)

Kundtjänstspecialist till Nets
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Har du en stark bakgrund inom kundservice? Är du ambitiös och har förmåga att självständigt ta hand om dina arbetsuppgifter? Vi letar efter en kundtjänstspecialist till en tjänst inom teknisk support. Detta är en utmärkt möjlighet att jobba inom ett internationellt företag med ett energiskt och fartfyllt team. Ifall du blev intresserad, läs vidare och skicka in din ansökan.
ABOUT THE ROLE
Academic Work söker kundtjänstspecialistertillHelsingfors.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nets.
JOB DUTIES
Som kundtjänare är dittansvar är att ge kunderna råd och vägledning av de tjänster som företaget erbjuder.Du kommer att arbeta som en del av ett team, som är ansvarig över tekniska supporten av kortterminal för kunder i Sverigeoch Finland. Arbetet är rutinmässigt, schemalagt och sker i snabb takt. Arbetet passar utmärkt åt dig som är organiserad och har en positiv attityd.

Tjänsten passar dig sombrinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Detta är en stor möjlighet för dig som vill komma in på ettinternationellt företag,där allahjälps åt och spelar i samma lag. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service och bygga på ditt CV med värdefull erfarenhet.
WE ARE LOOKING FOR
Vår idealkandidat har en stark bakgrund inom kundservice. Du har tidigare arbetat med självständiga arbetsuppgifter, och har en god förmåga att lära dig nya uppgifter snabbt. Det ses som en stor fördel ifall du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med kundkontakt över telefon, till exempel från ett call center. Det viktigaste är din starka erfarenhet inom kundservice, självständigt arbetssätt och ett intresse för tekniskt arbete. Som en person är du lösningorienterad, som för självständigt uppgifter vidare och har ett stort intresse att hjälpa kunder. Utöver detta är du en positiv team spelare.

Vi söker dig som har:


* Passligutbildning(yrkeshögskola/universitet)
* Tidigare erfarenhet inom kundtjänst
* Systematisk och organiserat arbetssätt
* Positiv attityd och förmåga att arbeta i ett team
* Goda kunskaper i svenska och engelska, finska ses som förmån


Skicka in din ansökan så snabbt som möjligt, eftersom vi börjar medintervjunså fort de rätta personernahar sökt jobbet!

Start:Så snabbt som möjligt

Omfattning:Heltid

Längd:Permanent

Placering:Helsingfors, Böle

Lön:Enligt överenskommelse

Publicerad:14.12.2018

ÖVRIG INFORMATION

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går tillwww.academicwork.fi.Sök tjänsten genom att klicka påHaetyöpaikkaa. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa påhel02@academicwork.fiunder kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic WorkärHome of the young professionals.Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vårrekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer påwww.academicwork.fi.
OTHER INFORMATION
Netsär ett företag som erbjuderett brett urval avbetalningslösningar för företag, huvudsakligen i Danmark, Norge, Sverige och Finland,men även i de Baltiska länderna.