(Poistunut julkaisusta)

Kundtjänstrepresentanter till Nets
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Vi letar efter kundtjänstrepresentater till det internationella företaget Nets. Vill du jobba i ett framgångsrikt företag där alla hjälps åt och spelar i samma lag? Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och känner att du är bra på kundkontakter? Tjänsten är perfekt för dig som tar gärna emot nya utmaningar med en positiv attityd!
ABOUT THE ROLE
Academic Work söker heltids kundtjänstrepresentanter till Nets!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nets.
JOB DUTIES
Vi söker nu förstärkning till Nets kundtjänstteam i Helsingfors! Tjänsten är direktrekrytering och du kommer att anställas direkt hos vårt kundföretag Nets. Som kundtjänstrepresetant kommer du att arbeta som en del av ett team, som är ansvarig över tekniska supporten per telefon av kortterminal för kunder i Sverige. Du kommer att erbjuda råd och vägledning per telefon till företagets svenska kunder. Arbetet är schemalagt och sker i skift under företagets betjäningstid vardagar mellan kl. 8-21 och möjligen även helger kl. 10-16.

Företaget erbjuder dig en omfattande introduktion och utbildning till dina arbetsuppgifter, så det viktigaste är ett kundorienterat och självständiga arbetssätt samt ett intresse för tekniskt arbete!

I rollen som kundtjänstrepresetant kommer du att:


* Erbjuda råd och vägledning för kunder per telefon
* Vara en del av teamet som erbjuder teknisk stöd av kortterminal

WE ARE LOOKING FOR
Vår idealkandidat har en stark bakgrund inom kundservice och goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Du har tidigare arbetat med självständiga arbetsuppgifter, och har en god förmåga att lära dig nya uppgifter snabbt. Framgång i detta arbete förutsätter att du trivs med att arbeta med telefon och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Det ses som en stor fördel ifall du har tidigare erfarenhet av kundkontakt över telefon, till exempel från ett call center.

Som en person är du lösning orienterad, för självständigt uppgifter vidare och har ett stort intresse att hjälpa kunder. Dessutom är du organiserad, inte rädd för att ta ansvar och du har en positiv och flexibel attityd.

Vi söker dig som har:


* Tidigare erfarenhet inom kundtjänst
* Relevantutbildning(yrkeshögskola/universitet)
*Ett systematiskt, organiserat och ansvarstagande sätt att arbeta
* En positiv och flexibel attityd och förmåga att arbeta i ett team
* Goda kunskaper i svenska, finska och engelska


Skicka in din ansökan så snabbt som möjligt, eftersom vi börjar med intervjun så fort de rätta personen har sökt jobbet!

Start: Så fort som möjligt

Omfattning: Heltid

Längd: Tillsvidare, direktrekrytering

Plats: Industrigatan 21, Helsingfors

Lön: Enligt överenskommelse

Publiceringsdatum: 27.3.2019

MER INFORMATION OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går tillwww.academicwork.fi. Du kan endast söka tjänsten genom våra hemsidor. Kom ihåg att bifoga din CV som en skild bilaga i ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på Hae työpaikkaa nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi rekommenderar därmed att skicka in ansökan så snabbt som möjligt. Mera information om rekryteringsprocessen hittar du på

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hel02@academicwork.fi under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic WorkärHome of the young professionals.Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vårrekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.fi.
OTHER INFORMATION
Nets är ett företag som erbjuderett brett urval avbetalningslösningar för företag, huvudsakligen i Danmark, Norge, Sverige och Finland,men även i de Baltiska länderna.