Kundrådgivare
OP Raseborg

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Är du kunnig inom kundbetjäning och vill vara med och möjliggöra ekonomisk framgång för kunderna? Vill du arbeta i en bank där kunden är i fokus?

 

Till vårt privatkundsteam i OP Raseborg söker vi nu för fast anställning en


Kundrådgivare


Din uppgift är att hitta de bästa helhetslösningarna för kundernas dagliga bankärenden (konton, kort, betalningar och dödsboärenden). Du förhandlar smidigt genom kundmöten via våra olika kundbetjäningskanaler. 

 

Idag är förändring ett bestående fenomen. Vad framtiden än må hämta med sig är våra kunder ändå alltid grunden i vår verksamhet. Vi vill bygga långvariga kundförhållanden, vara den lokala experten inom vårt område och erbjuda alla banktjänster via en egen kontaktperson. Vill du hjälpa oss att vara en föregångare inom branschen och skapa utmärkta kundupplevelser?

 

Om oss

OP Raseborgs verksamhetsområde är Hangö, Ekenäs, Karis, Ingå och Kimitoön. I våra kontor och i våra dotterbolag arbetar ca. 70 personer som erbjuder mångsidiga finanstjänster till våra ca. 21.000 kunder. I vårt privatkundsteam arbetar ca. 20 personer.

 

Vad förväntar vi oss av dig

Vi söker en rådgivare som är försäljningsinriktad och bra på att ta egna initiativ. Du besitter också goda samarbetsfärdigheter. Att arbeta analytiskt och långsiktigt är även styrkor du besitter. Du gillar att utmana dig själv och har en positiv attityd. Du är alltid redo att lära dig nya saker och utvecklas vidare. 

 

Vi önskar att du besitter en passande skolning och goda språkkunskaper. Om du inte har tidigare erfarenhet av bankbranschen hjälper vi dig utvecklas från grunden.

 

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Kimito och Ekenäs. 

 

Varför lönar det sig att söka till oss?

Vi erbjuder Dig OP gruppens goda personalförmåner, en utsiktsplats och enastående kolleger i Finlands ledande finansgrupp. Vi är en bank i förnyelse med blicken riktad framåt, där du skulle ha utmärkta möjligheter att utvecklas och utvidga ditt kunnande. Vi erbjuder dig en mångsidig, ansvarfull och självständig roll, där du får vara med och utveckla vår verksamhet vidare och växa i din yrkesroll tillsammans med branschens främsta. Som motvikt till det ansvarsfulla arbetet tar vi hand om ditt arbetsvälbefinnande och erbjuder dig en stabil omgivning där ansvarsfullhet, människonärhet och framgång tillsammans är de centrala värderingarna.


Hur går vi vidare

För tilläggsuppgifter om tjänsten kan du vara i kontakt med direktören för privatkundstjänster Hans Wikberg, hans.wikberg(at)op.fi, 010 257 3321 eller HR-direktör Martina Holmström, martina.holmstrom(at)op.fi, 010 257 3350.

 

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan med lönekrav och CV via OP-Careers – sidan senast den 24.5.2021. Agera snabbt, vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden. 

 

Inom den finansiella sektorn är förtroende och ansvar grunden för vår verksamhet och därför kommer den till tjänsten valda personens kreditupplysningar och företagskopplingar att granskas. Ett drogtest och en hälsoförfrågan kommer även att genomföras.

 

OP Gruppen är den ledande finansgruppen i Finland och en föregångare inom branschen gällande digitala förändringar. Vi är den största arbetsgivaren inom finansbranschen i Finland och ägd av våra kunder.  Inom gruppen arbetar över 12 000 personer som producerar och utvecklar bank-, förmögenhetsförvaltnings-, försäkrings-, juridik-, och hälsovårdstjänster till över fyra miljoner kunder. Tilläggsuppgifter om OP som arbetsgivare och alla våra lediga tjänster finns på adressen www.op-careers.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449105
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemiönsaari