(Poistunut julkaisusta)

KUNDRÅDGIVARE
Vasa Andelsbank

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Vi söker till Vasa Andelsbanks huvudkontor en  

 

KUNDRÅDGIVARE

 

Du är en viktig del av vår arbetsgemenskap och du kommer att arbeta med den viktigaste och mest värdefulla uppgiften vi har, dvs. med våra kunder i omfattande kundbetjänings- och försäljningsuppdrag i våra info- och dagligatjänster. Du rådgör våra kunder hur man använder våra tjänster, du erbjuder bank- och försäkringstjänster som passar deras behov, samt hjälper så gott du kan också i mera utmanande situationer. Du möter professionellt våra kunder både face to face, via nätet och per telefon.

 

I ditt arbete är du kundorienterad, människonära och målinriktad och du har bra kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Du har ett öppet sinne och är beredd att utveckla ditt kunnande i enlighet med framtida behov. Du har redan erfarenhet av kundbetjänings- eller försäljningsarbete, du behärskar båda inhemska språken samt har goda kunskaper i engelska. Tjänsten är tidsbunden.

 

Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant jobb, möjligheten att utvecklas till ett proffs inom finansbranschen samt Vasa Andelsbanks förmåner.

Om du har frågar gällande arbetet eller uppgiften, kontakta försäljningschef Anna-Riikka Lyyski 050 3281775 eller personalchef Maria Östman tfn 050 525 9856.

Sänd din ansökan med meritförteckning senast 14.12. 2019 via sidan OP-Karriär