(Poistunut julkaisusta)

Kundrådgivare
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Brinner du för problemlösning och kundservice? Är du intresserad av ett heltidsarbete inom finansbranschen i en internationell miljö? Talar du dessutom flytande svenska? Toppen, då kan detta vara arbetsplatsen precis för dig!

Vi söker några svenskspråkiga kundrådgivare för ett temporärt arbetsförhållande till vår kund Nets. Som kundrådgivare är din viktigaste uppgift att producera utmärkt kundservice för köpmännen både per telefon och per e-post i en Contact Center-miljö. Dessutom fungerar du som stöd för kunderna gällande transaktionssystem och betalterminaler.

Du hjälper kunder i huvudsak på svenska och därför förutsätter vi att du uppvisar utmärkta svenska och finska språkkunskaper. Övriga språkkunskaper ses som en fördel. Vi förväntar oss att du har organisationsförmågor och tål press samt att du har goda problemlösningsförmågor. Vi uppskattar tidigare erfarenhet av kundtjänst via telefon, en lämplig utbildning eller liknande arbetserfarenhet till exempel från finans- eller bankbranschen och/eller från teknisk support. Din attityd och äkta passion för kundservice avgör.

I denna arbetsuppgift är du en del av en stor internationell och växande organisation. Vi erbjuder dig en heltidsanställning med en konkurrenskraftig lön. Vårt kontor befinner sig i Vallgård i Helsingfors. Arbetstiderna placerar sig måndag-söndag mellan kl. 8-21.

Nets erbjuder dig goda möjligheter att växa till ett proffs inom branschen samt en trevlig arbetsmiljö, där arbetstagarna litas på och uppskattas. Inskolningen till uppgiften är omfattande och ger dig en fördelaktig utgångspunkt för att erbjuda professionell service till dina kunder. Vi hoppas att du lämnar en ansökan så fort som möjligt. Försäkra din plats snabbt, eftersom vi intervjuar personer redan under ansökningstiden. Arbetsförhållandet börjar enligt överenskommelse.