Kundrådgivare, finansiering
Osuuspankki Raasepori

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

OP Raseborgs verksamhetsområde är Hangö, Ekenäs, Karis, Ingå och Kimitoön. I våra fyra kontor och i våra dotterbolag arbetar ca. 70 personer som erbjuder mångsidiga finanstjänster till våra ca. 21.000 kunder.

Till vårt privatkundsteam på ca. 20 personer söker vi nu en

Kundrådgivare, finansiering

för att förhandla och förverkliga kundernas banktjänster genom att erbjuda mångsidiga lösningar. Du beaktar kundernas behov samt erbjuder aktivt olika alternativ smidigt genom kundmöten via våra olika kundbetjäningskanaler. 

Idag är förändring ett bestående fenomen. Vad framtiden än må hämta med sig är våra kunder ändå alltid grunden i vår verksamhet. Vill du hjälpa oss att vara en föregångare inom branschen och skapa utmärkta kundupplevelser?

Du besitter goda samarbetsfärdigheter, är positiv och trivs med att träffa nya människor. En av dina styrkor är att bygga långsiktiga relationer med kolleger, samarbetspartners och kunder.

För att lyckas framgångsrikt med uppgiften förutsätts att du är initiativrik, engagerad och hela tiden redo att lära dig nya saker.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Ekenäs och Karis.

Vi erbjuder Dig OP gruppens goda förmåner, en utsiktsplats och enastående kolleger i Finlands ledande finansgrupp. Vi är en bank i förnyelse med blicken riktad framåt, där du skulle ha utmärkta möjligheter att utvecklas och utvidga ditt kunnande. Vi erbjuder dig en ansvarfull roll, där du får vara med och utveckla vår verksamhet vidare och växa i din yrkesroll tillsammans med branschens främsta.

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan med lönekrav och CV via OP-Careers – sidan senast den 18.10.2019. Agera snabbt, vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden. 

Tilläggsuppgifter om tjänsten: direktören för privatkundstjänster Hans Wikberg, hans.wikberg(at)op.fi, 010 257 3321 eller HR-direktör Martina Holmström, martina.holmstrom(at)op.fi, 010 257 3350.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot