Kundbetjäningspersonal
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Vakka-Suomen Puhelin, eller mera bekant som VSP, är en av Finlands ledande företag inom outsourcad kundservice. Det finns redan över 400 av oss VSP:are på tre orter i Åbo, Salo och Nystad. För tillfället på grund av den rådande situationen, arbetar de flesta av oss på distans. Men detta har inte påverkat vår laganda! Som kundrådgivare arbetar ungefär 320 personer, vilket betyder att arbetskompisar finns! Vår expertis är att producera kundservice av högsta kvalité för Finlands mest välkända och inom sina egna industriers främst etablerade företag och brand. Exempel på dessa företag är Viking Line och VR.


KUNDBETJÄNINGSPERSONAL

Vi letar efter utåtriktad kundbetjäningspersonal för Vakka-Suomen Puhelin för att betjäna kunder på svenska och engelska.
Din uppgift är att betjäna VSP:s slutanvändare, beroende på kundens situation, via telefon, chat, e-post eller via sociala medier.
Attityden är viktigast i det här jobbet - du kan vara en nybörjare i kundservicebranschen eller en erfaren "veteran". Framför allt behöver du vara serviceinriktad, du behöver kunna både lyssna och lösa problem, eftersom den viktigaste målsättningen i ditt jobb är att uppnå den bästa möjliga kundupplevelsen.
En kundrådgivares arbete är också delvis försäljningsjobb, så den kunskapen räknas som en fördel. Kunderna vill till exempel boka en biljett eller ett möte.

Vi förväntar att du har
- god interaktionsförmåga och servicevänlig attityd
- intresse för att betjäna kunderna på bästa sätt
- bra IT-kunskaper
- positiv attityd
- förmåga att arbeta under press
- utmärkta kunskaper i svenska (muntligt och skriftligt)
- god samarbetsförmåga och flexibilitet
Anställningen börjar den 23.8. med en betald 2 veckors utbildningstid, och av det behöver du vara i Vasa för de två första och två sista dagar. Efter utbildningen är det helt möjligt att jobba på distans var som helst.

Vi erbjuder dig ett permanent heltidsarbete i en humoristisk och bekväm arbetsmiljö. Arbetstiden är mellan kl. 07.00 och 22.00 (från måndag till söndag).
Bekanta dig med berättelserna om VSP-anställda: https://www.vsp.fi/tyonhakijate/tarinoita-toimistolta.html
Sök jobbet så fort som möjligt. Registrera din CV på www.manpower.fi och länka din ansökan till KUNDBETJÄNINGSPERSONAL. Intervjuerna påbörjas redan under ansökningstiden. Fråga mer av Area Manager Päivi Tammilehto, tel. 050 530 3377 (måndag - fredag 9 - 12) eller paivi.tammilehto@manpowergroup.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1479043
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Päivi Tammilehto
  • Sijainti: Northern Ostrobothnia, Pohjois-Pohjanmaa, Helsinki, Uusimaa, Turku, Varsinais-Suomi