(Poistunut julkaisusta)

Kundbetjänare till Studio Ticket
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Vi söker till Studio Ticket en deltids arbetare (70%) inom kundservice. Denna tillsvidareanställning börjar så snabbt som bara möjligt, så det löns att ta snabba tag i ansökan!

Evenemangsbiljetter, fan-produkter, turistinformation och mycket, mycket mer. I detta arbete är ingen dag den andra sig lik! Klarar du av att hålla trådarna i handen? Trivs du på en arbetsplats där du får träffa nya människor varenda dag, och dessutom får du jobba med mångsidiga arbetsuppgifter? I så fall, välkommen till Studio Tickets team!

Vi önskar att du har erfarenhet av dylika arbetsuppgifter, som tillexempel kundservice eller kassa-arbete. Arbetsuppgifterna kommer behöva en del skolning, men oroa dig inte, denna skolning får du under ledning av professionella. Vi önskar också att du är redo att jobba skift som skift och att du kan betjäna kunden på svenska, finska och engelska språket. Låter detta som ett perfekt jobb just för dig? Arbetet börjar direkt då den passliga personen hittas, sök alltså redan idag!