Kundansvarig/Kundexpert
Vasa Andelsbank

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Är du ett proffs inom kundbetjäning med nöjda kunder som ditt mål? Vill du vara med och trygga våra kunders ekonomi genom att erbjuda dem de bästa sparande- och placeringslösningarna? Vill du vara en del av vår fantastiska arbetsgemenskap där vi värderar människonärhet, ansvarskänsla och framgång tillsammans? 


Vi söker nu en Kundansvarig/Kundexpert till Vasa Andelsbanks sparande- och placeringsteam.


Kundansvarig/Kundexpert, OP Vasa


Som kundexpert/kundansvarig är du en viktig del av vår arbetsgemenskap och du kommer att arbeta med den viktigaste och mest värdefulla uppgiften vi har, dvs. med våra kunder i omfattande försäljning av sparande- och placeringstjänster till våra privatkunder samt heltäckande kundservice i alla betjäningskanaler. Din arbetsplats kommer att vara på våra kontor i Närpes och Malax samt på vårt huvudkontor i Vasa. Du sköter om våra kunders växande förmögenhet och tryggar deras ekonomi genom att erbjuda dem de bästa lösningarna samt en unik kundupplevelse. Du möter våra kunder professionellt både face to face, via nätet och per telefon.

 

Några ord om oss
Vasa Andelsbank är den ledande lokalbanken på den österbottniska kustremsan. Våra drygt 90 anställda med gediget kunnande inom bankbranschen bedriver verksamhet i 5 kontor från Närpes till Nykarleby. Antalet kunder överstiger 50 000, av vilka företagskunder är drygt 5 000. Vår verksamhet baseras på värden som är viktiga för oss: människonärhet, ansvarskänsla och framgång tillsammans.

 

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant jobb i en kunnig arbetsgemenskap samt möjligheten att utveckla dig själv som ett proffs i finansbranschen. Du får naturligtvis åtnjuta såväl OP Gruppens som våra egna mångsidiga, konkurrenskraftiga personalförmåner.


Vi bryr oss om ditt arbetsvälmående och erbjuder dig en stabil omgivning, där vi värderar ansvar, närhet till människor och framgång tillsammans.

 

Vem söker vi?
Vi förutsätter att du känner till placeringsmarknaden och har ett personligt intresse för den. Vi förutsätter APV-1 examen eller att du är beredd att avlägga den. Därtill har du erfarenhet av kundbetjänings- eller försäljningsarbete. Du är försäljningsorienterad, resultatinriktad och du vill alltid säkerställa den bästa kundupplevelsen. Du är beredd att träffa kunden i olika kanaler, vid den tidpunkt som passar kunden bäst.  Du arbetar självständigt, men samtidigt i nära samarbete med andra sakkunniga i Vasa Andelsbank. 


I ditt arbete är du kundorienterad, människonära och målinriktad och du har bra kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Du har ett öppet sinne och är beredd att utveckla ditt kunnande, i enlighet med framtida behov. Du behärskar de båda inhemska språken samt har goda kunskaper i engelska.  

 

Tilläggsuppgifter och ansökningsinformation

Om du har frågor angående tjänsten, får du närmare information av försäljningschef Jenny Svarvar tfn 0406841995, eller personalchef Maria Östman tfn 0505259856.

 

Sök till tjänsten genom att sända oss din ansökan med CV så snart som möjligt, dock senast den 15.5.2021 via OP Karriär -sidan.  


Inom den finansiella sektorn är förtroende och ansvar grunden för vår verksamhet och därför kommer den till tjänsten valda personens kredituppgifter och företagskontakter att granskas. Ett drogtest och en hälsoförfrågan kommer även att genomföras. 

 

OP Gruppen är Finlands ledande finansgrupp och vägvisare för den digitala förändringen inom branschen. Vi ägs av våra kunder och vi är den största arbetsgivaren i finansbranschen i Finland. Inom vår grupp arbetar över 12 000 experter och vi tillhandahåller samt utvecklar bank-, kapitalförvaltnings-, försäkrings- och hälsotjänster för mer än fyra miljoner kunder.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450127
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Maalahti