(Poistunut julkaisusta)

Kundansvarig
Vasa Andelsbank

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Vi söker till Vasa Andelsbanks huvudkontor en

KUNDANSVARIG

Som kundansvarig jobbar du med placering till privatkunder samt försäljning av dagliga tjänster. Till din uppgift hör att aktivt sälja, instruera och betjäna kunder, samt att göra kundstyrningar till andra sakkunniga.  Du behöver inte ha en bakgrund med placeringskunnande, men du bör ha vilja att lära dig och utvecklas till ett proffs inom finansbranschen samt ha APV1 examen (eller beredd att avlägga examen). Tjänsten är ordinarie.

Du passar in, om du är en modig, ivrig, initiativrik person med god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du är genuint intresserad av finansbranschen och vill konstant lära dig mera samt utveckla dig själv, vilket vi kommer att förverkliga genom skolning till arbetet samt stöd från skickliga och professionella kollegor. Du har redan arbetserfarenhet i kundbetjänings- eller försäljningsuppdrag, du behärskar båda inhemska språken samt har goda kunskaper i engelska.

Vi söker alltså dig som är positiv och målinriktad, med en ivrig attityd och viljan att erbjuda lysande kundbetjäning.

Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant jobb i en god arbetsgemenskap och ger dig möjligheten att utvecklas till ett proffs inom finansbranschen.

Om du har frågar gällande arbetet eller uppgiften, kontakta försäljningschef Annika Storbäck  040 1730822 eller personalchef Maria Östman tfn 050 5259856

Sänd din ansökan med meritförteckning senast 20.5.2019 via sidan OP-Karriär (op-careers.fi).