(Poistunut julkaisusta)

Kundansvarig chef
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Vi söker till vårt företagsteam på 8 personer en

KUNDANSVARIG CHEF

för att sköta en kundportfölj bestående av för banken betydande företags- och jordbrukskunder. Till dina uppgifter hör en mångsidig försäljning av finanstjänster samt att aktivt och självständigt utveckla den egna kundportföljen.

Idag är förändring ett bestående fenomen. Vad framtiden än må hämta med sig är våra kunder ändå alltid grunden i vår verksamhet. Vill du hjälpa oss att vara en föregångare inom branschen och skapa utmärkta kundupplevelser?

Vi förväntar oss kunnande inom företagsverksamhet och finansbranschen samt till tjänsten passande utbildning. Du besitter goda samarbets- och interaktionsfärdigheter samt en professionell inställning till försäljning. En av dina styrkor är en analytisk samt långsiktig arbetsmetod.

Uppgiftens mer detaljerade innehåll beror på den valda personens intresse och kunnande. För att lyckas framgångsrikt med uppgiften förutsätts att du är initiativrik och engagerad.

Din stationeringsort är Ekenäs, men du träffar kunder på hela vårt verksamhetsområde.

Vi erbjuder Dig OP gruppens goda förmåner och enastående kolleger i Finlands ledande finansgrupp. Vi är en bank i förnyelse med blicken riktad framåt, där du skulle ha utmärkta möjligheter att utvecklas och utvidga ditt kunnande.

Du kommer att få arbeta hos branschens mest attraktiva arbetsgivare och du får en möjlighet att växa till en av branschens främsta experter. Vi erbjuder dig en ansvarfull roll, där du kan föra vår verksamhet vidare och växa i din yrkesroll tillsammans med branschens främsta.

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan med lönekrav och CV via OP Careers –sidan senast den 30.4.2019. Agera snabbt, vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden.

Tilläggsuppgifter om tjänsten: direktören för företagstjänster Mats Enberg, mats.enberg(at)op.fi, 010 257 3345 eller bankdirektör Martina Holmström, martina.holmstrom(at)op.fi, 010 257 3350.