(Poistunut julkaisusta)

Kumppanuus- ja tapahtumamarkkinoinnin osaaja
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Etsimme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen myyntihenkistä markkinoinnin osaajaa vastaamaan PwC Suomen Omistajayrittäjäpalvelut-liiketoimintayksikön partneruuksista ja tapahtumista. 

Olet osa keskitettyä markkinointi- ja viestintätiimiä, jossa vastaat pk- ja omistajayrittäjiin, kasvuyhtiöihin ja startupeihin keskittyvän liiketoimintayksikön partneruuksien ja tapahtumien hoitamisesta, brändäyksestä, koordinoinnista ja kehittämisestä yhdessä liiketoiminta- ja aluejohdon kanssa. Toiminta käsittää koko Suomen kattavan toimistoverkostomme. Tavoitteenasi on tukea myyntiä; lisätä PwC:n tunnettuutta tavoitellussa kohderyhmässä, luoda onnistuneita kohtaamisia ja tuottaa liidejä bisnekselle.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä tapahtumamarkkinoinnista. Olet valmis ottamaan vastuun ja hoitamaan tapahtumat aina ensimmäisestä ideasta viimeisen palautteen käsittelyyn ja jatkokehitykseen sekä liidien varmistamiseen. Ymmärrät ja haluat kehittää erilaisten partneruuksien kautta syntyvää lisäarvoa niin asiakkaalle kuin sopimuksen osapuolille. Kuuntelet ja ymmärrät bisneksen tarpeita ja esität niihin rohkeita näkemyksiä ja ratkaisuja. 

Olet palveluhenkinen, positiivisella energialla ja can do -asenteella varustettu osaaja ja tekijä, jolla on paitsi hihat käärittynä myös halua kehittää asioita. Asiakaslähtöisyys ja luovuus ovat sinulle tärkeitä asioita. Sinulla on kykyä innostaa ihmiset mukaan ja rakentaa luottamusta erilaisten asiantuntijoiden kanssa. Osaat myös tuottaa sisällöllisesti ja visuaalisesti toimivaa materiaalia. 

Mitä odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • Muutaman vuoden työkokemusta tuloksellisesta markkinoinnista
  • Osaamista tapahtumamarkkinoinnista ja ymmärrystä markkinointiviestinnän eri keinoista ja kanavista osana partneruuksia ja tapahtumatuotantoa 
  • Markkinoinnin ja myynnin työkalujen tuntemusta (HubSpot- ja Vainu-osaaminen katsotaan eduksi) 
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja positiivista tiimipelaajahenkeä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (myös englantia tarvitaan työssä, ruotsi plussaa).

Kokemus kumppanuuksien tai verkostojen vetämisestä sekä yrittäjyyskentästä on plussaa.

Mitä tarjoamme sinulle 

Saat vastuuta ja vapautta toteuttaa ja kehittää vastuualuettasi bisneksen tarpeita seuraten. Olet osa liiketoiminnan kehittämisen ydintä ja vahvistat PwC:n omistayrittäjäpalveluiden jalanjälkeä ja tarinaa läpi Suomen yrittäjyyskentän. 

Pääset osaksi PwC:n arvostettua brändiä ja huippukivaa tiimiä, jossa on hyvä yhteishenki ja välitetään toisistamme. Osaajat ympärilläsi luovat innostavan työympäristön, jossa sinun on mahdollista menestyä. Meille työntekijöidemme hyvinvointi ja työssä viihtyminen on erittäin tärkeää. Arvomme tuovat tämän osaksi jokapäiväistä tekemistämme ja panostamme lisäksi kilpailukykyisiin henkilöstöetuihin; mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin. 

Haluaisitko olla mukana rakentamassa entistä vahvempaa yrittäjyyttä Suomeen? 

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2019 ja liitä mukaan video, jossa kerrot, miksi valitsisimme sinut tehtävään. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Marketing & Communications Leader Kaisa Heikkinen, puh. 020 787 7906 (ti 19.3. klo 9-10 tai ke 20.3. klo 13-15) tai Marketing and Business Development Manager Kia Lund, puh. 040 720 5952 (ma 18.3. klo 10-12.30, to 21.3. klo 10-12, pe 22.3. klo 8.30-10).