(Poistunut julkaisusta)

Kumppanuuksien asiantuntija
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Nyt etsimme joukkoomme energistä

Kumppanuuksien asiantuntijaa

vastaamaan kumppanuuksien hoidosta, kehittämisestä ja toteutuksesta.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.6.2018-31.12.2019. Valitun henkilön toivotaan aloittavan tehtävässään 1.6.2018, mutta myös muusta aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Kumppanuuksien asiantuntijan tehtäviin kuuluu kumppanuuksien kehittäminen, suunnittelu, toteutus ja yhteistyökumppanien hoito sekä yksityisen rahoituksen ja vaikuttavuuden kasvattaminen kumppanuustyön avulla, yhdessä tiimin kanssa.

Keskeisiä vastuita tehtävässä on yliopiston alumnitoiminnan kehittäminen ja toteutus, suhdetoiminnan tilaisuuksien suunnittelu ja organisoiminen, kumppanuuksien ja yksityisen rahoituksen haku sekä yhteydenpito sidosryhmiin ja suhdetyö. Lisäksi tehtäviin kuuluu oman toimialan viestintätehtäviä sekä asiakasrekisterien ja raportoinnin kehittämistä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta kaupallista koulutusta, vahvaa projektiosaamista, ymmärrystä CRM-järjestelmistä, digitaalisesta viestinnästä ja markkinoinnista. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia tiimityötaitoja, palveluasennetta, suhdetoiminta- ja myyntikokemusta, järjestelmällisyyttä ja priorisointikykyä. Kokemus ja näkemys yliopistojen varainhankinnasta, yritysyhteistyöstä, lahjoittajasuhteista ja alumnitoiminnasta tukee tehtävän menestyksellistä hoitamista. Tehtävä edellyttää erittäin hyvää suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävässä raportoidaan yhteyspäällikölle.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon. Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti henkilön pätevyyden ja työkokemuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Nana Salin puh. 050-4616780, seuraavina aikoina: pe 20.4. klo 14-15 ja pe 27.4. klo 14-15.

Hakemukset liitteineen toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi otsikolla ”kumppanuusasiantuntija” viimeistään 2.5.2018. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.