Kumppanivastaava
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie yhteistyön voimalla projektit ja työt tuloksellisesti maaliin? Työskenteletkö mielelläsi tehtävissä, joissa olet vastuussa laajoista kokonaisuuksista? Kykenetkö itsenäiseen päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaatko luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi?

Etsimme nyt sähköverkkoliiketoimintaamme Tampereelle

KUMPPANIVASTAAVAA

Tarjoamme haasteellisen näköalapaikan dynaamisessa Elenian Aluekumppanuudet -tiimissä.

Tiimimme vastaa alueellisten urakointikumppaneidemme johtamisesta, yhteistyöstä, töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä sekä tilaus-toimitus-prosessien kehittämisestä yhdessä Elenian muiden tiimien kanssa. Tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa.

Aluekumppanimme hoitavat vuosittain tuhansia sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyviä työtilauksia. Tiimimme vastuulla on näiden töiden toteutus, huolehtien samalla turvallisuudesta, asiakaskokemuksesta, ympäristöstä, laadusta ja budjetista.

Työt eivät lopu kesken; tänä vuonna Elenia investoi sähköverkkoon kokonaisuudessaan yli 140 miljoonaa euroa ja tahti jatkuu.

Sinun roolisi

Kumppanivastaavana huolehdit vastuullasi olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Teet töihin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä toimit turvallisuuskoordinaattorina vastuullasi olevissa töissä. Kehität kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua. Teet päivittäistä yhteistyötä vastuullasi olevan aluekumppanin sekä muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Kumppaniyhteistyö ja tiimityöskentely ovat sinulle luontevaa jokapäiväistä toimintaa. Työssäsi sinua tukevat tiimimme muut kumppanivastaavat ja tilauskäsittelijät, sekä Elenian muiden tiimien asiantuntijat. Tiimimme sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan. Kumppanivastaavan työssä jokainen päivä on erilainen, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI:n tutkinto ja kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista urakointitehtävistä

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja kokoustaitoja eri sidosryhmiemme kanssa.
• Rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä ja päätöksentekokykyä.
• Yhteistyökykyä ja joukkuepelaajan asennetta.
• Oma-aloitteisuutta
• Kykyä tarkastella tilanteita sekä kokonaisuuden että palveluntuottajan näkökulmasta.

Eduksesi luetaan S1-pätevyys sekä rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Elenialla antaa aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta, puh. 040 669 5530.

Jos haluat kysyä tarkasti kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa Ville Peijariniemi puh. 040 193 1686.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 12.2.2020 klo 16.00 www.eleniafi/ura -sivujen kautta. Älä kuitenkaan jää odottamaan sillä voimme edetä rekrytoinnissa jo hakuaikana. Kerrothan meille hakemuksessasi motivaatiostasi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot