(Poistunut julkaisusta)

Kumppanivastaava - Premium Partners
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Oletko hakemamme henkilö "Tilitoimistojen personal traineriksi"? Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yhdessä Suomen menestyneimpien tilitoimistojen kanssa ja autat heitä saavuttamaan parhaan tuloksen liiketoiminnassaan.

Tärkein tavoitteemme on auttaa suomalaisia tilitoimistoja ja heidän asiakkaitaan menestymään yritysohjelmistojemme ja -sovellustemme avulla. Haluamme, että kymmenet tuhannet asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaampia ja tuottavampia pilvipalveluidemme ansiosta.

Mitä etsimme?

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä asiakkuuksien johtamisesta. Olet tottunut käymään erilaisia keskusteluja ja neuvotteluja yritysjohdon kanssa sekä löytämään heille erilaisia ratkaisuja. Sinulta löytyy aikaisempaa näyttöä sekä taloudellisesta onnistumisesta asiakkaittesi kanssa että asiakastyytyväisyydestä.

Koska toimit yrityksemme tärkeimpien kumppanien vastaavana, sinulta odotetaan systemaattista sekä myyntihenkistä ajattelutapaa ja näyttöjä vaativien projektien läpiviennistä. Arvostamme myös suunnitelmallista työotetta, sitoutumista tavoitteisiin sekä kykyä itsenäisiin ratkaisuihin.

Tehtävässä onnistuminen vaatii oma-aloitteisuutta ja uskallusta etsiä erilaisia ratkaisuja. Persoonana olet myös positiivinen ja eteenpäin katsova, et jää tuleen makaamaan tai menneitä murehtimaan. Uskot, että omilla toimillasi pystyt vaikuttamaan asioihin ja saamaan aikaan muutoksia.

Mitä tarjoamme?

Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä, Lappeenrannassa tai Lahdessa. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 28.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Virpi Laine, , puh. +358 44 7255 675.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.