(Poistunut julkaisusta)

Kumityöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Kiinnostaako työ kumiteollisuuden kasvuyrityksessä?

Ravelast Oy:lla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten kumituotteiden valmistuksesta. Yritys keskittyy kahteen eri tuoteryhmään, kumielastomeeri- ja polyuretaani-elastomeerituotteisiin. Toimintaa on viidessä eri yksikössä Suomessa ja Ruotsissa: polyuretaanituotteiden valmistus on keskittynyt Ouluun ja Kiirunaan, ja kumituotteiden valmistus tapahtuu Hyvinkäällä, Vantaalla ja Nokialla. Yritys palvelee laaja-alaisesti niin eri alojen laitevalmistajia kuin teollisuuden kunnossapitoa. Yrityksen menestys pohjautuu sisäiseen yrittäjyyteen, onnistumisen positiiviseen kierteeseen ja yhdessä toimimiseen. Yritys toimii kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan periaattein, joka päivä. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.ravelast.com.

Tuotannon toiminnan kasvaessa etsimme Nokian yksikköön

kumityöntekijää

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tämä yksikkö on erikoistunut pyörähdyskappaleiden kumiointiin.

Työt alkavat pitkällä määräaikaisella työsopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yrityksen kirjoille tämän jälkeen.

Etuna tehtävässä on aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta tarvittaessa työhön opastetaan. Toivomme hakijalta jonkinlaista työkokemusta teollisuudesta aikaisemman työn tai koulutuksen kautta.

Tarjolla on pitkäaikainen työ rennossa ja huumoririkkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuus kehittyä ammatillisesti vaativimpiinkin tehtäviin. Työssä on mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan.

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, lähetä pian hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja Baronalta antaa Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792.

Edellytykset työnsaannille: Teollisuustyö
Eduksi luettavat asiat: Kumiteollisuus