(Poistunut julkaisusta)

Kuluttajapalvelun ja reseptien kehityksen osaaja
Raisio

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme joukkoomme viestinnän ja ruuanlaiton ennakkoluulotonta asiantuntijaa, joka jakaa kuluttajiemme ja muiden raisiolaisten kanssa intohimon hyvään ruokaan. Haluamme entistä enemmän kuunnella, keskustella, sekä osallistua ja vaikuttaa kuluttajiemme elämään mm. jakaen inspiraatiota hyvän ruuan tekemiseen.

Vastaat kuluttajaneuvonnastamme Suomessa puhelimitse, internetin välityksellä ja kirjeitse. Vastaanotat kuluttajien palautteet ja reklamaatiot sekä hoidat jatkotoimenpiteet ja viestinnän sekä kuluttajien että Raision sisäisten tiimien suuntaan. Koordinoit myös kotimarkkinoidemme mm. UK:n kuluttajapalvelua ja tuet erilaisin materiaalein, neuvoin ja koulutuksellisin keinoin heitä.

Tehtävääsi kuuluu myös ruonlaiton ja leivonnan reseptikehitystä kaikille Raision brändeille yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Osaat kehittää helppokäyttöisiä ja luovia reseptejä sekä visualisoida ne brändin raamittamalla kiinnostavalla tavalla. Osallistut viikoittain reseptien testaukseen valmistelemalla ja toteuttamalla reseptien testaustilanteet raaka-ainehankinnasta reseptien julkaisuun.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Olet järjestelmällinen ja hyvä organisoimaan sekä aikaansaamaan tuloksia pienen paineen allakin.  Tarvitset tehtävässä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. Kokemus kansainvälisestä yrityksestä on sinulle eduksi.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, reseptikehityksestä ja  ruokaan liittyvästä viestinnästä. Teet työtäsi laajan sisäisen verkoston kanssa mm. tuotanto, tuotekehitys, laadunvalvonta, markkinointi eri maissa ja myyntiedustajat.  Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet taitava verkostoitumaan ja keräämään uusia ideoita ruokaan liittyvistä tapahtumista ja digitaalisesta ruokamaailmasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen inspiroivien ihmisten, brändien ja  tuotteiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Laura Uusitalo p. +358404808123 2.8. klo 9-11 ja 10.8. 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”kuluttajapalvelu” 15.8.2018 mennessä.