(Poistunut julkaisusta)

Kuluttajaneuvoja
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtävä:

Kuluttajaneuvoja toimii osana HKScanin kuluttajapalvelutiimiä ja toimii monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä puhelimitse, sähköpostitse ja digitaalisissa palvelukanavissa. Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä elintarvikkeisiin ja ruoanvalmistukseen. Työ on kaksivuorotyötä.

Keskeiset vastuualueet:

 • Monipuoliset asiakaspalvelutehtävät eri sähköisten kanavien kautta
 • Asiakasreklamaatioiden hoito yhdessä laatu- ja muiden asiantuntijoiden kanssa
 • Tuotetietouden jakaminen
 • Vastausten laatiminen ja vastaaminen asiakkaiden ja kuluttajien yhteydenottoihin

Odotamme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia
 • Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
 • Elintarvikealan tutkintoa (esim. restonomi AMK)
 • Hyviä IT –taitoja (mm.MS Office)
 • Hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa
 • Valmiutta kaksivuorotyöhön

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely alkaa jo hakuajan puitteissa
Työtehtävän yhteishenkilö: Meri Kantoniemi
Yhteydenotot: Meri Kantoniemi puh. 0400 780 820 pe 7.6. klo 9-11 ja ti 12.6. klo 9-11.
Soittopyynnöt sähköpostitse meri.kantoniemi@hkscan.com
Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

HR:

Rekrytointiprosessista antaa lisätietoja:
Puh: 040 356 4618
Email: suvi-maarit.kario@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 18.6.2019 mennessä:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.