(Poistunut julkaisusta)

Kuluttajaneuvoja
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt määräajaksi Kivikkoon sinua

KULUTTAJANEUVOJA

Sinä hoidat Apetit Ruokaratkaisuiden kuluttajapalvelua itsenäisellä ja tehokkaalla otteella käsitellen kuluttajien palautteet ja reklamaatiot sovitussa ajassa. Työ pitää sisällään myös laadulle tehtävien kuluttaja- ja asiakaspalautetta koskevien raporttien tekoa. Kuluttajapalvelun vastuiden lisäksi avustat asiakaspalvelua tarvittaessa esimerkiksi myyntitilausten käsittelyn ja kuljetusten hoitamisen osalta. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä elintarvikealalta. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja kyky säilyttää positiivinen asiakaskokemus reklamaatiotilanteissa. Olet nopea oppimaan uutta, sinulla on reipas ja positiivinen ote työhön, olet joustava, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Tunnet paloa asioiden selvittämiseen ja uuden oppimiseen. Pystyt analysoimaan ja erottamaan tiedosta oleelliset asiat ja Excel on sinulle tuttu ja pidetty työkalu. Lisäksi pystyt kiteyttämään havaintosi kirjalliseen muotoon. Koska sijaistat myös asiakaspalvelua, SAP-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Henna Romu (p. 050 521 4079)  pe 15.2. klo 15-16 ja ma 18.2. klo 8-9.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 25.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetit.fi/yritys/tule-meille-toihin/