Kuluttajamyyjä
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

 


Haemme kasvumme vahvistukseksi Päijät-Hämeen alueelle tulevaa

 

huippumyyjää 

Kerro, missä sinä olet hyvä ja mikä tekisi sinusta meille tähtimyyjän! Me olemme kiinnostuneita juuri sinusta, tule mukaan meidän innostavaan ja energiseen tiimiimme! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta, me koulutamme sinusta huippumyyjän. Riittää kun olet hyvä tyyppi ja sinulla on vahva halu tehdä myyntiä ja tulosta, motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee. Vaikka olemme markkinajohtaja alallamme, myös sinnikkyyttä, tulosnälkää ja urheiluhenkeä vaaditaan kaupan eteen. Toivomme myös, että sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi, sinulle on viihtyisiä työpiste toimipisteessämme Lahdessa. 

Sinun ei tarvitse tehdä työtä vain pelkästään rakkaudesta lajiin, vaan tarjoamme sinulle hyvän takuupalkan ja kannustavan provisiomallimme kautta pääset tienaamaan tavoitteidesi mukaisesti.

Osoittamalla potentiaalisi voit edetä meillä myös muihin tehtäviin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen, ja meillä on työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki -, tule mukaan huipputiimiin!

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 10.10.2021. Haastattelemme jo hakuaikana, ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Toffe Lindblom, 040 5245 652  
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1491678
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti