(Poistunut julkaisusta)

Kuluttajamyyjä Lumonille
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Haussa Kuluttajamyyjä Lumonille!

Asiakasyrityksemme Lumon Suomi Oy hakee kauttamme aktiivista ja oma-aloitteista kuluttajamyyjää Kokkolan sekä ruotsinkielisen Pohjanmaan alueelle. 

Lumon on markkinajohtaja parvekelasitusten sekä terassiratkaisuiden tuottajana, tuotteiden laatu on maailmallakin tunnettua sekä laajalti käytettyä. Lumon on tehnyt asiakkaitaan tyytyväiseksi jo yli 40 vuoden ajan, tällä hetkellä konserni työllistää yli 1000 henkilöä ja liikevaihtokin on noussut 138 miljoonan euron vuositasolle. Toimintaa Lumonilla on kansaivälisesti 22 maassa. Tästä huolimatta Lumon on edelleen perheyhtiö, jossa jokainen työskentelee asiakkaan parhaaksi.

Nyt etsimme Kokkolan seudulle sekä koko ruotsinkieliselle Pohjanmaalle kaksikielistä Kuluttajamyyjää vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Työtehtäviin kuuluu asiakaskontaktointi sekä asiakkaiden tapaaminen heidän kotioloissaan, tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisujen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Työviikko koostuu pääosin ennalta sovittujen tapaamisten sekä erilaisten esitystilaisuuksien parissa. Uusasiakashankinnassa sinua avustaa erillinen taustatiimi, joka kartoittaa asiakaspintaa kanssasi. Toimistopäivät voit hoitaa joko kotikonttorilta käsin tai vaihtoehtoisesti Lumonin Vaasan konttorilta.

Tehtävän palkkaus perustuu pohjapalkkaan sekä bonustaulukkoon. Ensimmäisten kuukausien ajan takuupalkka on minimissään 2400 euroa kuukaudessa ja tämän jälkeenkin minimissään 2100 euroa kuukaudessa. Lumonin laadukkaat tuotteet takaavat kumminkin myyntiä, joten bonustaulukon mukaan maksamamme kuukausiansiot ovat keskimäärin noin 3500 euron luokkaa. Huippumyyjämme tienaavat kuukausitasolla noin 5500 euroa. Palkan lisäksi korvaamme luonnollisesti oman auton käytöstä koituneet kulut sekä maksamme asiaankuuluvat päivärahat. Tämän lisäksi saat kattavat työterveyspalvelut sekä lomat.

Työn laadukas hoitaminen vaatii sinulta hyvää ruotsinkielen osaamista, sillä työalueesi on pääsääntöisesti ruotsinkielisellä Pohjanmaalla. Onnistuaksesi työssä sinulla tulee olla myös oikeanlainen asenne työtä kohtaan, et pelkää tavata uusia ihmisiä ja ymmärrät että työ vie sinua ihmisten pyhimpään paikkaan, eli heidän koteihinsa. Ajokortti sekä oma auto ovat välttämättömyys sillä työ liikuttaa sinua kohtalaisen laajalla alueella. Oletamme myös että olet joustava työaikojen suhteen, sillä ihan jokainen asiakastapaaminen ei onnistu päiväaikaan. Toivomme myös kokemusta jonkinlaisesta myyntityöstä, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan sinua alan ammattilaiseksi. Etsimme nimenomaan huipputyyppiä.

Kiinnostuitko? Laita hakemus Eezyn kautta tulemaan ja lähde osaksi Lumon-perhettä.

Mikäli tarvitset lisätietoja työstä, ole hyvä ja ota yhteyttä allaoleviin henkilöihin:

Lumon Suomi Oy, aluepäällikkö Sami Kivelä, 040-5190561, sami.kivela@lumon.fi

Eezy Kokkola, yhteyspäällikkö Aki Lyyski, 050-3522775, aki.lyyski@eezy.fi