(Poistunut julkaisusta)

Kulunvalvontajärjestelmien Huoltoteknikko / Huoltoinsinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuuden kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Meidän asiantuntijana olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaille päin.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen KULUNVALVONTAJÄRJESTELMIEN HUOLTOTEKNIKKOA / -INSINÖÖRIÄ Espooseen.

Tehtävässä toimit kulunvalvonta- ja kamerajärjestelmiin liittyvien laitteiden ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Teet huoltokeikkoja niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esim. turvallisuusala tai sähkö- ja automaatiotekniikka).
  • omatoimisuutta ja halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.
  • B-ajokorttia ja turvasuojaajakorttia.
  • englannin kielen taitoa.

Olet positiivinen, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakkaiden parissa. Voit olla urasi alkuvaiheessa, mutta oma-aloitteisena ja aktiivisena työntekijänä haluat tarttua monipuolisiin tehtäviisi ennakkoluulottomasti. Et myöskään pelkää korkeita paikkoja, koska työssä kulunvalvontajärjestelmien parissa joudut nousemaan ajoittain monien metrien korkeuteen.

Lisäksi katsomme eduksi paloilmoitinjärjestelmien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä sekä laajan tukiverkoston menestyksen tukemiseksi. Onnistumisten myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 4.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Manager Jouni Wallin 050 044 5493.