(Poistunut julkaisusta)

Kulttuurituottajaharjoittelija, kesätyö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri
Kulttuuripalvelut

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.05.2021- 31.08.2021  tai sopimuksen mukaan 


HELSINGAN KESKIAIKAPÄIVÄ HAKEE TUOTTAJAHARJOITTELIJAA

Tapahtuman tausta

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin keskiaikatapahtuma. Vuonna 2016 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma on kasvattanut suosiotaan erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Tapahtuman tavoitteena on luoda kävijälle tunnelmallinen kokemus keskiajasta  sekä lisätä tietoa Vantaan historiasta.

Tapahtumapaikkana on autenttinen keskiaikainen miljöö Pyhän Laurin kirkon ja pappilan puiston ympäristössä, Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Tapahtumapäivä on lauantai 14.8.2021.

Keskiaikamarkkinat ovat tärkeä osa tapahtumaa. Oheisohjelmaan kuuluu käsityönäytöksiä, luentoja, opastuksia, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä erilaisia työpajoja.

Tapahtuman pääjärjestäjänä on Vantaa-Seura ja muina järjestäjinä Tikkurilan seurakunta sekä BRQ Vantaa Festival. Vantaan kaupunki on tapahtuman päätukija.

Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili 11 000 henkilöä eikä tapahtuman kasvun oleteta taittuvan. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin koronapandemian takia verkkotapahtumana. Tänä vuonna tapahtuma pyritään järjestämään Helsingin pitäjän kirkonkylässä, mutta varaudumme myös muihin järjestelyvaihtoehtoihin.

Haemme tuottajaharjoittelijaa

Haemme tapahtumaan harjoittelijaa, joka vastaa Helsingan keskiaikapäivän tuottamisesta yhdessä Helsingan keskiaikapäivän tiimin ja Vantaan kaupungin kulttuurituottajien kanssa. Harjoittelijan tehtävänä on hoitaa yhteyksiä tapahtuman myyjiin ja esiintyjiin, hankkia tapahtumalle sponsoreita, vastata erilaisista käytännön järjestelyistä sekä avustaa vapaaehtoisten ohjaamisessa. Työtehtäviin kuuluu myös tiedottamista, erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Odotamme hakijalta ennakkoluulotonta otetta erilaisten tehtävien hoitoon ja reippautta yhteyksien pitoon. Hakijan tulee olla sujuva kirjoittaja ja tottunut toimija eri sosiaalisen median kanavissa. Tietämys keskiajasta ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan hakijalle eduksi.

Koronatilanteesta johtuen harjoittelussa on varauduttava etätyöhön. Jos tilanne sallii, tulee harjoittelijan työskentelypiste olemaan Vantaan kaupungin kulttuuripalveluissa Tikkurilassa. Harjoittelija saa työssään tukea kaupungin ammattitaitoisilta kulttuurituottajilta. Harjoittelija pitää tiivistä yhteistyötä Helsingan keskiaikapäivän tuottajatiimijoukkoon, joka työskentelee toisaalla joko etänä tai Tikkurilan ympäristössä.


Lisätietoja

Riina Koivisto
Toiminnanjohtaja, Vantaa-Seura
riina.koivisto@vantaaseura.fi, puh. 050 443 4040

Tuomas Hulkkonen
Kulttuurituottaja, Vantaan kaupunki
tuomas.hulkkonen@vantaa.fi, puh. 050 312 1776


Työsuhteen tietoja

Luemme eduksi:  kyvyn itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuuden ja perusteellisuuden, reippaan ja joustavan asenteen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Palkka 1300-1650 euroa/kk (huomioiden opintojen valmius ja opiskeluala)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 viikon koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen, sopimuksen mukaan

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

 


Yhteystiedot:

Kulttuuripäällikkö

Karimäki Reeli

040 524 1403

reeli.karimaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.