Kulttuurituottaja
Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme vahvaa kulttuurituotannon osaajaa, jolla on monipuolinen koulutus ja/tai työkokemus. Tule töihin kiinnostavaan ja kansainväliseen työyhteisöön! 

Savoy-teatterissa ja Espan lavalla järjestetään vuosittain noin 350 tapahtumaa; konsertteja, elokuvia, musiikkiteatteria, seminaareja ja yritystapahtumia. Näistä noin 70 % on vuokratuotantoja.

Nyt haemme joukkoomme määräaikasta kulttuurituottajaa vakituisen tuottajan rinnalle. 

Kulttuurituottajan tehtäviin Savoy-teatterissa kuuluvat mm.:
toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa Savoyssa ja Espan lavalla, tilavuokrausten kehittäminen, asiakaspalvelu (vuokra- ja yleisöasiakkaat) sekä myynti-, tiedotus- ja markkinointitehtävät. Tuottaja vastaa osaltaan Savoyn lipunmyynnin ja muun tulorahoituksen kehittämisestä ja budjetoinnista. 

Kyseessä on pääosin päivätyö ja liukuva työaika, mutta töitä on säännöllisesti myös iltaisin (n. 1 krt/vk) ja viikonloppuisin (n. 1 krt/kk).

Työympäristö on kansainvälinen, ja työkielinä ovat sekä suomi että englanti.

Valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen kirjoitettua ja puhutta taitoa, sujuvaa englannin kielen kirjoitettua ja puhuttua taitoa sekä ruotsin kielen taitoa (mikäli suomalainen tutkinto). 

Tuottajalla tulee olla organisointikykyä, kulttuurialan tuntemusta sekä työryhmän ja verkostojen johtamiskykyä. Tehtävään valittavalla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemusta tapahtumatuottamisesta. Menestyäkseen työssään tuottajan tulee osata budjetoida ja seurata budjetteja. 

Eduksi luetaan muu kielitaito, musiikkialan tuntemus, alan verkostot, ensiapu- ja turvallisuuskoulutukset ja hyvät ict-taidot. Arvostamme huumorintajua, ongelmanratkaisutaitoja, positiivista ja aktiivista työotetta sekä hyvää työtoveruutta.
Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä, to 26.11. klo 9-10, ti 1.12. klo 9-10 ja 15-16 sekä to 3.12. klo 15-16,
p. 050 533 8386
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot