(Poistunut julkaisusta)

Kulttuurituottaja, Kulttuuritalo Martinus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, kulttuuripalvelut
Kulttuuritalo Martinus

Martinlaaksontie 36, 01620 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2020 - 


Vantaan kulttuuritalo Martinus on rohkea ja rento, uusiin mahdollisuuksiin innokkaasti  tarttuva aktiivinen kolmikymppinen juuri peruskorjattu kulttuuritalo Martinlaaksossa.

Olemme alueen aktiivinen toimija, joka järjestää kulttuuritapahtumia, konsertteja, tilaisuuksia ja seminaareja iloisesti ja avoimin mielin. Martinus on myös Vantaan viihdeorkesterin kotisali ja osa Vantaan kaupungin kulttuuripalveluiden kokonaisuutta. Työnkuva vaatii myyntihenkisyyttä ja innokasta otetta Martinuksen sekä Lumo-salin tilamyynnistä, tapahtumatuotannosta sekä markkinoinnista.

Etsimme työtä pelkäämätöntä tehotuottajaa, jonka pää porisee uusia ideoita ja toteuttaa ne myös käytännössä. Tuottaja toimii kiinteässä yhteistyössä kulttuuritalon päällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Odotamme uudelta tuottajalta kulttuurituottajan / FM koulutusta, hyviä työyhteisötaitoja, organisointikykyä, ripeyttä ja pitkää pinnaa. Työ edellyttää kulttuuripalveluiden prosessien, palveluiden ja tapahtumien suunnittelua ja valmistelua, seurannan ja raportoinnin pohjana olevien toimintatietojen osaamista. Kulttuurituottaja osallistuu tulosalueen strategia-, kehittämis-, -arviointi- ja seurantaprosessiin ja toimii kulttuuripalveluiden em. prosessien tukena esimiehille. Lisäksi tehtävään kuuluu koko tulosalueen tapahtumamarkkinointia ja sisäistä viestintää. Sähköiset viestimet ja ohjelmistot pysyvät hyppysissäsi. Kokemus kulttuurialalta lasketaan eduksi.


 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin sekä englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Kokemus kulttuurialalta lasketaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Kulttuuritalojen päällikkö

Sandström Christian

043-8272243

christian.sandstrom@vantaa.fiLisätietoja tehtävästä: Kulttuuritalon päällikkö Christian Sandström 10.12 klo 10-11.00 christian.sandstrom@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.