Kulttuuripalvelupäällikkö
Keravan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme uuteen virkaan

KULTTUURIPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Kulttuuripalvelupäällikkönä vastaat kulttuuripalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä sekä toiminnan arvioinnista kaupungin kulttuurilinjausten mukaisesti. Verkostoidut aktiivisesti kulttuurikentän ja muiden toimijoiden kanssa sekä päätät avustuksista ja esiintymissopimuksista. Tiimissäsi työskentelee kaksi kulttuurituottajaa, joiden esimiehenä toimit. Esimiehesi on vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja.

Kulttuuripalvelupäällikön viran kelpoisuusehtoja ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus vaativista kulttuurialan työtehtävistä, kokemus esimiestyöstä ja/tai verkostotyön organisoinnista sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Lisäksi odotamme vahvaa substanssiosaamista ja näkemystä ainakin yhdestä taiteenalasta, työkokemusta kulttuurin tuotannoista sekä ymmärrystä taiteen hyvinvointivaikutuksista. Tehtävä edellyttää ajankohtaisten kulttuuri-ilmiöiden tunnistamista. Tapahtumia tuotetaan yhteistyössä mm. kirjaston, museon ja viestinnän kanssa.

Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja käytät englantia sujuvasti. Eduksi katsotaan kokemus strategiatyöstä sekä toimintojen proaktiivisesta kehittämisestä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kulttuuripalvelut kuuluu vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialaan, jonka muita vastuualueita ovat kirjasto-, liikunta-, museo- ja nuorisopalvelut sekä Keravan Opisto. Koko kaupunki tekee yhä enemmän poikkihallinnollista yhteistyötä asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

Keravalla pääset mukaan vireään toimintaympäristöön, jossa on aktiivinen kulttuurin vapaa kenttä. Arvostamme uusia näkökulmia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Tarjoammekin sinulle merkityksellisen tehtävän ja tavoitteellisen työyhteisön.

Hakemukset on jätettävä viimeistään ma 25.1.2021 klo 16.00 Kuntarekry-palveluun. Haastattelut järjestetään pe 5.2. ja ti 9.2. Prosessissa saatetaan käyttää myös videohaastattelua.

Virkaan valitun on esitettävä lääkärin tai terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413412
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Kulttuuri- ja humanistinen ala
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää ole yhteydessä toimialajohtaja Anu Laitilaan, puh. 040 318 2055 pe 15.1. klo 14-16, ke 20.1. klo 14.30-16.