(Poistunut julkaisusta)

Kulttuuriohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haetaan kulttuuriohjaajaa Syystien monipuoliseen palvelukeskukseen vakinaiseen tehtävään.

Syystiellä toimii viisi muistisairaiden asukkaiden ryhmäkotia, arviointi- ja kuntoutusosasto, päivätoimintayksikkö, lyhytaikaisyksikkö, palveluasumisyksikkö ja palvelukeskus.

Kulttuuritoiminnan tavoitteena on osaltaan tukea merkityksellisen ja arvokkaan elämän mahdollistuminen monipuolisen palvelukeskuksen asukkaille ja asiakkaille.

Kulttuuriohjaajana vastaat Syystien monipuolisen palvelukeskuksen harrastus- ja kulttuuritoiminnasta, edistäen asiakkaan hyvinvointia, toimintakykyä, osallisuutta sekä yhteisöön kuuluvuuden tunnetta kulttuuri- ja taidetoiminnan keinoin. Osallistut asiakaslähtöisen, monipuolisen harrastus- ja kulttuuritoiminnan toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Työhösi kuuluu myös yhteistyöverkostossa toimiminen alueen eri toimijoiden, kolmannen sektorin ja taiteilijoiden kanssa.

Kulttuuriohjaajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluvat hoitajien lisäksi fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Työtehtävien hoito edellyttää sinulta itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja ryhmäohjaustaitoja.
Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, luovuutta ja innostusta työskennellä iäkkäiden henkilöiden kanssa. Tarjoamme sinulle Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa antoisan, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn vanhustyön ammattilaisten joukossa!

Työn voi aloittaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva amk-tasoinen koulutus (esim. ohjaustoiminnan artenomi, taidepedagogi, teatteri-ilmaisun ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä.