(Poistunut julkaisusta)

Kulttuurijohtaja
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan luovaa, verkostoitunutta ja rohkeaa

KULTTUURIJOHTAJAA

Tehtäväsi ydin on luotsata Taidekaupunkimme kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa yhteistyötä laajan kulttuuri- ja hyvinvointikentän kanssa. Sinulla on palvelualueen johtajana strateginen ja taloudellinen kokonaisvastuu kaupunkimme kulttuuri-, liikunta-, kirjasto-, nuoriso- ja työllisyyspalveluista. Tukenasi tässä antoisassa työssä ovat kaupungin johtoryhmä, päättäjät ja palvelualueen osaava henkilöstö. Toimit myös itse kulttuuri- ja hyvinvointilautakunnan esittelijänä sekä kaupungin johtoryhmässä. Kaupunkimme on Tampereen pääkuntakumppani kulttuuripääkaupunkihaussa vuodelle 2026.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Viran menestyksekäs hoitaminen vaatii myös laajaa toimialueen sidosryhmien tuntemusta. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta kulttuuri- ja hyvinvointipalveluiden toimialueelta sekä toimialueen palveluiden johtamisesta. Virka edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aiempaa johtamiskokemusta.

Toivomme sinulta yhteistyötä huokuvaa otetta palvelualueiden, päättäjien ja muiden toimijoiden kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja ymmärrät digitalisaation mahdollisuutena palvelualueen kehittämisessä. Myös kunnallisen hallinnon ja talouden tuntemuksen katsomme eduksesi. Laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut ovat sinulle sydämen asia. Esimiehenä olet lämpimästi luja ja vahvasti läsnä. Viestit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä.

Vaikka roolisi on itsenäinen, arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Strategiset kulmakivemme luovuus, asukaslähtöisyys ja vastuullisuus näkyvät aidosti arjessamme. Ilon ja huumorin avulla selviät haastavista ja työntäyteisistä päivistä. Kaupunkimme henkilöstöedut tukevat jaksamistasi niin työssä kuin vapaalla.

Syksy on mahtava aika tarttua uuteen haasteeseen Taidekaupungissa. Hae virkaan ilmoituksessa olevasta linkistä perjantaihin 27.9.2019 klo 14 mennessä. Lisätietoja saat tulevalta esimieheltäsi, kaupunginjohtaja Markus Auviselta p. 044 300 1811 tai markus.auvinen@taidekaupunki.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluissa ja ennen valintaa tarvitsemme virkaan vaadittavan todistuksen terveydentilasta.

Kiinnostuitko? Tee siis kuten Koen Vanmechelen ja näytä kyntesi Taidekaupungissa. Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa!