(Poistunut julkaisusta)

Kulttuurijohtaja / Sivistyspalvelut
Tampereen kaupunki, Sivistyspalvelujen palvelualue

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Sivistyspalvelut, kulttuurin palveluryhmä

Me kaikki Tampereen tekijät rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tampere tunnetaan edelläkävijyydestään ja rohkeudestaan uudistua. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat.

Haemme KULTTUURIJOHTAJAA vakituiseen virkasuhteeseen Sivistyspalvelujen palvelualueelle Kulttuurin palveluryhmään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kulttuurin palveluryhmä järjestää kulttuuri-, kirjasto-, museo-, orkesteri-, taiteen perusopetus- ja vapaan sivistystyön palveluja näitä ohjaavien lakien määrittelemällä tavalla. Kulttuurin palveluryhmä koostuu kahdeksasta eri palveluyksiköstä, niiden tukipalveluista sekä kehittämistoiminnasta. Palveluryhmässä työskentelee n. 1000 alansa ammattilaista.

Vastaat palveluryhmääsi kuuluvan kaupungin oman palvelutuotannon johtamisesta sekä laajan kulttuuritoimijoiden verkoston johtamisesta. Vastaat strategisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta ja kehittämisestä siten, että kulttuuripalvelut tuotetaan tehokkaasti, taloudellisesti sekä säädöksiä noudattaen. Olet sivistyspalvelujen johtoryhmän jäsen ja toimit kulttuurin palveluryhmän johtajien sekä päälliköiden esimiehenä. Esimiehesi on sivistyspalvelujen johtaja.

Kaupungin kehittäminen ja yhteisöllisyys ovat Sinulle merkityksellisiä. Johtajana olet innostava ja ihmisläheinen. Nautit asioiden organisoinnista ja suunnan näyttämisestä, haluat mahdollistaa onnistumiset. Sinulla on tilannetajua ja kykyä toimia laajoissa kokonaisuuksissa.

Kelpoisuusvaatimuksina kulttuurijohtajan tehtävään ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva johtamiskokemus. Eduksi katsotaan johtamiskokemus kulttuurialalla.

Arvostamme organisaation palvelujen, prosessien, talouden ja muutosten johtamiskokemusta sekä kokemusta strategisesta johtamisesta. Lisäksi arvostamme hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Lauri Savisaari, puh. 040 801 6081 to 7.1. klo 12-14, ti 12.1. klo 13-15 ja ke 13.1. klo 9-11 ja henkilöstöpäällikkö Satu Koski, puh. 040 801 6236 ti 5.1. klo 13-15 ja pe 8.1. klo 9-11.

Hakuaika päättyy 15.1.2021.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi. Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Lauri Savisaari, puh. 040 801 6081 to 7.1. klo 12-14, ti 12.1. klo 13-15 ja ke 13.1. klo 9-11 ja henkilöstöpäällikkö Satu Koski, puh. 040 801 6236 ti 5.1. klo 13-15 ja pe 8.1. klo 9-11.