Kuljetustuotannon logistiikkajohtaja
Lehtipiste Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Lehtipiste-konsernin kuljetustoiminta kasvaa ja monipuolistuu vauhdilla. Vahvistamme kuljetusorganisaatiotamme ja haemme sinua

KULJETUSTUOTANNON LOGISTIIKKAJOHTAJA

Vastaat valtakunnallisen kuljetusverkostomme tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä. Ydinliiketoimintamme laadun varmistamisen lisäksi osallistut aktiivisesti sisäisen ja ulkoisen palvelutoimintamme kehittämiseen sekä kasvuhankkeisiin. Vastuullasi on alihankintaverkostomme sekä kumppanuuksien kehittäminen. Tiimisi koostuu kuudesta kuljetusverkoston, -ohjauksen ja -suunnittelun ammattilaisesta. Olet osa logistiikan johtoryhmää ja raportoit Lehtipiste-konsernin logistiikkajohtajalle.

Olet logistiikan ansioitunut ammattilainen, jolla on näyttöjä kuljetustuotannon menestyksellisestä johtamisesta sekä laadukkaasta ja tuloksellisesta toiminnasta. Sinulla on kyky innostaa ja tukea tiimiäsi saavuttamaan strategian mukaiset kasvutavoitteet sekä taito hyödyntää tiimiläisten vahvuudet ja potentiaali siten, että olette yhdessä enemmän kuin osienne summa. Yhteistyökykyisenä ja luottamusta herättävänä toimijana rakennat pitkäjänteistä ja tavoitteellista kumppanuutta niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielillä ja osaat priorisoida toimintaasi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme verkkokauppaosaamista, kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä sekä monipuolista tietojärjestelmien hallintaa.

Jos haluat olla osa kasvavaa menestystarinaamme ja päästä osaksi kunnianhimoista ja mukavaa ammattilaisten tiimiä, tartu toimeen ja lähetä palkkatoive sisältävä hakemuksesi ja CV oheisen linkin kautta viimeistään 9.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkajohtaja Timo Värri p. 0400 308 651 varmimmin 27.4. klo 16-17 ja 5.5. 09-11 tai timo.varri@lehtipiste.fi

Kehittymismahdollisuuksien ja säännöllisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle joukon hyväksi tunnustettuja henkilöstöetuja, ammattimaiset työkaverit sekä vastuullisen työnantajan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot