(Poistunut julkaisusta)

Kuljetustenjärjestelijä Keskon PT Logistiikkaan
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille. Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme Vantaalla toimivaan Runko- ja Kaukojakeluyksikköön
K U L J E T U S T E N J Ä R J E S T E L I J Ä Ä
vakituiseen työsuhteeseen 

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä. Henkilöltä edellytetään valmiutta työskennellä viikonloppuisin ja iltaisin.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsessäsi seuraavat ominaisuudet. Järjestelmällinen ja tarkka, pidät langat käsissä kiireenkin keskellä. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja osaat kyseenalaistaa rutiineja. Itsenäisen työskentelyn ohella olet myös yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Positiivisen mielen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen. Omaat hyvät it-taidot, eikä uusien järjestelmien opetteleminen tuota sinulle vaikeuksia. Kokemus ajojärjestelijän työstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetusesimies: Tomi Oinonen puh. 050-5023764

Jätähän hakemuksesi oheisen hae-linkin kautta 17.3.2019 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.