(Poistunut julkaisusta)

Kuljetustenjärjestäjiä/virheselvittäjiä Tampereen alueterminaaliin
Kesko Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme työntekijöitä kesätöihin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Tampereen alueterminaaliin

Innostutko logistiikasta, kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille, puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu sekä toimistotyöt. Työ on vuorotyötä (aamu-, ilta-, yö-, ja viikonloppuvuoroja). Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle.


Arvostamme sinulta:
- kokemusta ajojärjestelystä
- positiivisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- organisointikykyä ja taitoa pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
- kykyä toimia tiimin jäsenenä
- kokemusta SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Työ alkaa aikaisintaan 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus kestää 30.09.2020 tai 31.12.20 saakka (määräaikaisuuden perusteena toiminnan vakiintumattomuus).


Täytä hakemus oheisen linkin kautta 29.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Törmänen mika.tormanen@kesko.fi.


Kiitämme Sinua hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi.


----------
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.