(Poistunut julkaisusta)

Kuljetustenjärjestäjiä kesäksi Kesko Logistiikkaan
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Innostutko logistiikasta, kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Kuljetustenjärjestäjiä määräaikaiseen työsuhteeseen (kesälomasijaisuus) Vantaalla toimiviin yksiköihin.


Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä.


Sinä olet järjestelmällinen ja tarkka, pidät langat käsissä kiireenkin keskellä. Itsenäisen työskentelyn ohella olet myös yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Positiivisen mielen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen. Kuljetusalan koulutus ja kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi.


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana. 
Työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


Lisätietoja tehtävästä antaa klo 9:00 – 15:00 välisenä aikana kuljetusesimiehet:
Tomi Oinonen 01053 27034
Jukka Honkamaa 01053 27111
Minna Pirttiniemi 01053 20570
Matti Partala 01053 24068


----------
K -logistiikka on Kesko Oyj:n päivittäistavarayksikön ohjauksessa oleva tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. 
K -logistiikan keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko -konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. 
K -logistiikka vastaa Kesko Oyj:n päivittäistavara-asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa sekä alueterminaaleissa, joista toimitetaan monipuolinen tavaravalikoima kaikkialle maahan.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.