(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusten hankintakoordinaattori, InQuire, Kirkkonummi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
InQuire etsii nyt kansainväliseen tiimiin ruotsinkielitaitoista hankintakoordinaattoria Kirkkonummelle, JHC taloon Jorvakseen. Työsuhde alkaa elokuun aikana, on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työsuhde solmitaan alussa työntekijän ja Staffpoint Oy:n välille.

Hankintakoordinaattorina vastuullasi on seurata yrityksen kuljetuksia suorittavia alihankkijoita sekä kehittää yhteistyötä näiden kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä InQuiren operatiivista toimitussuunnittelua ja -valvontaa suorittavan tiimin kanssa. Osallistut uusien prosessien jalkauttamiseen kentälle ja teet järjestelmällistä seurantaa suorittavien terminaalien, kuljettajien ja asentajien kanssa. Osa tiimistäsi toimii Ruotsissa ja lähiesimiehesi Suomessa on projektikoordinaattori. Työtä suoritetaan toimiston lisäksi myös liikkuvasti kentällä.

Menestyt hankintakoordinaattorina, jos olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön. Osaat tarvittaessa olla jämäkkä ja vaativakin. Sinulla on ratkaisuhakuinen asenne, positiivinen luonne ja hyvä motivaatio!

Perehdytys tähän tehtävään tapahtuu pääosin Ruotsissa, joten olethan valmis matkustamaan Ruotsiin työsuhteesi alussa.


Edellytämme sinulta

kuljetus- ja terminaaliprosessien tuntemusta
yhteistyökykyä, selkeää kommunikointitaitoa ja järjestelmällisyyttä
sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa työkielenä, englanti eduksi
positiivista otetta ja halua oppia uutta ja kehittyä kanssamme
vähintään B ajokorttia ja matkustusvalmiutta


Tarjoamme sinulle

kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
Staffpointin työsuhde-edut
monipolisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä
kannustavan tiimin ja koko yrityksen tuen
mahdollisuuden satunnaiseen etätyöskentelyyn


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti osaamisestasi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi tehtävään. Liitä mukaan suosittelijan yhteistiedot.

Haethan tehtävää pikimmiten, kuitenkin 31.07.2018 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!

Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa StaffPointin rekrytointikonsultti Anna Malytcheva p. +358 45 7881 6559, anna.malytcheva@staffpoint.fi


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi