(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusten asiantuntija tai lehtori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Haemme teknologiayksikköön kuljetusten asiantuntijaa tai lehtoria, joka hallitsee kuljetusalan sekä käytännössä että teoriassa. Jos hallitset kuljetusten käytännön haasteet ja mahdollisuudet sekä tunnet ohjausjärjestelmien ja materiaalivirran digitaaliseen hallintaan liittyvät viimeisimmät teoriat, voit olla etsimämme henkilö.

Mikäli sinulla on vahvaa kokemusta logistiikan kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja optimoinnista moderneilla sovelluksilla ja olet jo näyttänyt kyntesi kuljetusjärjestelmien- että toiminnanohjauksen kehittämisessä, hae meille.

Tehtävässä pääset näyttämään osaamisesi sekä kuljetusten opettamisessa, että TKI-työssä, jota tehdään aktiivisessa yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa koti- ja ulkomailla. Tulet osaksi dynaamista ja kansainvälistä työyhteisöä, jossa toimit itsenäisellä työotteella, mutta sulaudut osaksi alan johtavien osaajien muodostamaa logistiikan kuljetustiimiä.

Lehtorina sinulla tulee olla tekniikan ylempi korkeakoulututkinto suoritettuna sekä kolme vuotta alan työkokemusta. Asiantuntijana riittää tehtävään soveltuva työkokemus ja korkeakoulututkinto. Tehtävään vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot voit suorittaa myös työsi ohessa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen osalta noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hae viimeistään 18.4.2019.

 

Lisätietoja:

Lehtori Risto Pakarinen

Kuljetustiimin vetäjä, puh. 040 631 1873

etunimi.sukunimi@jamk.fi