(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Fortum Waste Solutionsiin kuuluva Fincumet Oy on arvostettu ja vakavarainen metallin ja kaapelin kierrätykseen erikoistunut cleantech-yritys. Fincumet myy prosessoitua ja prosessoimatonta kierrätysmetallia kotimaassa sekä kansainvälisesti teollisuuden raaka-aineeksi. Vahvan kasvun taustalla on kansainväliset suorat kontaktit, suoraviivainen toimintatapa sekä jatkuva panostus tehokkaiden ja ympäristöystävällisten kierrätysliiketoiminnan ratkaisuiden kehittämiseen. Lisätietoja yrityksestä: www.fincumet.fi

Haemme Fincumet Oy:lle KULJETUSSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään Ikaalisiin, Jyväskylään, Turkuun tai Helsinkiin.

Työtehtäviin kuuluvat:

- Päivittäinen kuljetussuunnittelu

- Yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin

- Tilausten käsittely sähköisen tilausjärjestelmän kautta

Edellytämme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta kuljetusalalta

- Organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin

- Paineensietokykyä ja toimeliasta, oma-alotteista asennetta

- Yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hyviä IT-taitoja

Tehtävässä on säännöllinen työaika 37,5 h/vko sekä satunnaisia puhelinpäivystyksiä iltaisin. Tehtävä on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle.

Kuulostiko tämä tehtävä juuri sinulle tehdyltä? Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Fortumin toivomuksesta kaikki mahdolliset tiedustelut tehtävästä Amikolle: Päivi Toivonen, p. 050 476 6545, paivi.toivonen@amiko.fi.