(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme Oyj Ahola Transport Abp:n palvelukseen Kokkolaan kahta KULJETUSSUUNNITTELIJAA vakituisiin työsuhteisiin.


Tehtäviisi kuuluu

kuljetusten ohjaaminen ja olla päivittäin yhteydessä kuljettajiimme ja asiakkaisiimme. Kuljetusten suunnittelija tekee logistiikkareittejä ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme tavarat voidaan kuljettaa tehokkaasti lähettäjältä vastaanottajalle. Asiakkaamme ovat pääasiassa teollisuutta ja kauppaa. Työ on vauhdikasta ja nopeatempoista.

Odotamme

tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Viestintävirran hallintaa ja logistiikan ja kuljetuksen ymmärtäminen on tärkeää. Meille hyvä paineensietokyky on tärkeä, olet omistautunut työllesi ja sinulla on kyky johtaa omaa työtä eteenpäin. Nautit työskentelystä ryhmissä ja osaat suunnitella ja organisoida omaa työtäsi hyvin. Olet päättäväinen ja innokas saavuttamaan asetetut tavoitteet. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Arvostamme

oma-aloitteista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet joustava, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä olet asiakaspalveluhenkinen. Katsomme eduksi muun kielitaidon.

Tarjoamme:

• mielekkään ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä
• vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
• hyvät mahdollisuudet kehittyä logistiikan ammattilaiseksi
• organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 23.3.2020 mennessä.

Lisätietoja

tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai henkilöstökonsultti Amanda Rytioja 044 272 6531. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Ahola Transport Oyj Abp

Perheyritys Oyj Ahola Transport Abp on logistiikkakonserni, joka on toimittanut kuljetuspalveluja jo kuudenkymmenen vuoden ajan. Pääasiassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja CEE-maissa (Puola, Tšekki ja Slovakia) toimivan yhtiön vuosiliikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Toiminta on alusta lähtien suunnattu asiakkaiden todelliset kuljetus- ja logistiikkatarpeet huomioivaan palvelutuotantoon. Ensisijainen kilpailuetumme muodostuu Online-konseptimme avulla toteutettavista asiakaskeskeisistä logistiikkaratkaisuista. Tarjoamme myös projekti- ja erikoiskuljetuksia, mikä osaltaan vahvistaa asemaamme.

https://www.aholatransport.com/fi/