(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme kuljetussuunnittelijaa VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan toimipisteeseen Kouvolaan.

Kuljetussuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa ja vastaat nimettyjen asiakkaittesi maantieliikenteen kuljetussuunnittelusta ja kuljetusten ohjauksesta. Toimit yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme, että sinulla on työhön soveltuva logistiikka-alan koulutus tai vähintään vuoden kokemus maantieliikenteen kuljetussuunnittelun työtehtävistä. Sopiva koulutus on tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri/tradenomi (AMK), logistiikkaan tai liikennealaan suuntautuen, kuljetusesimiehen/ajojärjestelijän ammattitutkinto tai muu vastaava. Käytät sujuvasti yleisimpiä Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön.

Tunnet maantieliikenteen kalusto- ja kustannusrakenteen. Hahmotat yksittäisten ratkaisujen vaikutukset osana suurempaa kokonaisuutta ja kykenet tekemään paineen alla nopeita ratkaisuja sekä mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Toimit oma-aloitteisesti ja viet tehtäväsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin.

Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tuot asioita luontevasti esiin sekä kirjallisesti että suullisesti. Englannin kielen taito katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan kotimaan maantielogistiikan tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 kuljetuspäällikkö Mika Sairanen puh. 040 8634 851.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.