(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Keskitämme kuljetusuunnittelutoiminnot Kouvolaan ja haemme neljää kuljetussuunnittelijaa VR Transpointin  kiertotalous-segmentin kuljetussuunnitteluun.

Kuljetussuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa ja vastaat nimettyjen asiakkaittesi maantieliikenteen kuljetussuunnittelusta ja kuljetusten ohjauksesta. Toimit yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa.
 
 Odotamme, että sinulla on työhön soveltuva logistiikka-alan koulutus tai vähintään vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä. Sopiva koulutus on tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri/tradenomi (AMK), kiertotalouteen, logistiikkaan tai liikennealaan suuntautuen, kuljetusesimiehen/ajojärjestelijän ammattitutkinto tai muu vastaava. Käytät sujuvasti yleisimpiä Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön.

Tunnet maantieliikenteen kalusto- ja kustannusrakenteen. Hahmotat yksittäisten ratkaisujen vaikutukset osana suurempaa kokonaisuutta ja kykenet tekemään paineen alla nopeita ratkaisuja sekä mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Toimit oma-aloitteisesti ja viet tehtäväsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin.

Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tuot asioita luontevasti esiin sekä kirjallisesti että suullisesti. Englannin kielen taito katsotaan sinulle eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.11.2019.

Tarjoamme  vaativan ja vastuullisen tehtävän, sekä erinomaisen näköalapaikan Suomen johtavassa logistiikkatalossa.
Lisätietoja tehtävästä antaa  tuotantopäällikkö  Veijo Kuusi,  puh. 040- 8630295 veijo.kuusi@vrtranspoint.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.