(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haemme nyt Wipakille Nastolaan kahta määräaikaista

KULJETUSSUUNNITTELIJAA

Ydintehtäviisi kuuluvat lähetysten suunnittelu ja käsittely, kuljetustilausten ja kuljetusdokumenttien laatiminen sekä kuljetusnoutojen valvonta. Olet aktiivisesti yhteydessä Wipakin sisäiseen asiakaspalveluun ja varastoihin, sekä kuljetusyhtiöihin. Seuraat kuljetusten aikatauluja yhteistyössä kuljetusyhtiöiden kanssa ja tarvittaessa reagoit muutoksiin. Toinen työsuhteista on opintovapaan sijaisuus kestäen 15.12.2020 saakka ja toinen elokuun 2019 loppuun asti.

Toivomme sinulta kokemusta kuljetussuunnittelusta sekä ymmärrystä eri kuljetusmuodoista. Olet suorittanut alan opintoja ja kerryttänyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja pidät kaikki kuljetussuunnitteluun liittyvät langat tiivisti kädessäsi. Arvostamme turvallista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä tietoteknistä osaamista. Jos olet jo kokenut SAP-konkari katsottakoon se sinulle eduksi, mutta hyödyksi katsomme myös osaamisen muista ERP-järjestelmistä. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun etkä pelkää kääriä hihoja ja ryhtyä toimeen, kun tilanne sitä vaatii.

Mitä me tarjoamme sinulle? Me tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa organisaatiossa jatkuvasti kehittyvässä logistiikan tiimissä. Meillä saa ottaa vastuuta tehtävistä monialaisesti, sekä olla mukana kehittämässä toimintaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi cv:n kera sähköpostitse osoitteeseen careers@wipak.com 13.3.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.